Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2mama

Marketing

Odustala ja, tra-la-la-la

smokinOdustala sam!smokin
Dragi Baća Iva, Franc, Pjesma o jednoj.., Kljun, Feestyler, Depresivna, Goldy, The Littleone i svi ostali – HVALA VAM na riječima potpore i držanju palaca, figa i ostalog. Nikamo danas ne idem. U stvari, idem linijom manjeg otpora. Jučer sam odjavila ispit, prolongirala za mjesec dana, do drugog roka.
Da sebe (ponajviše sama pred sobom ) opravdam, evo činjenica: Kolega je na godišnjem, sama sam u firmi. Mislila sam zaključati, preusmjeriti poziv na njegov mobitel (tako smo se dogovorili) i otići. Nisam se baš spremila, sve nešto li-la, i cijeli vikend sam se predomišljala. A onda je jučer u 14,30 došla vijest da mi danas dolazi roba! I to je bilo presudno. Mislim, mogla sam ja zagnjaviti kolegu da dođe danas raditi, al nema smisla, a ionako baš nisam imala dobar osjećaj za danas...
I sad, malo se osjećam kao kukavica. Ne volim pasti, mada mi ne bi bilo prvi put, i ne bi bio kraj svijeta... Sad imam još mjesec dana za laganini pripremu. A u tih mjesec dana je i Uskrs, a prije toga su prepreme za Uskrs. Ne mislim na one duhovne, već one, čisto čistilačke, proljetne pripreme i radovi po kući, a i oko kuće. Tako da to baš i neće biti mjesec dana ful učenja, već opet tu i tamo, pomalo...
A i skroz pokušavam biti više s tom mojoj djecom. Mali je pun provala, i čisto mi je žao ne provoditi više vremena s njim i uživati u njegovom doživljaju svijeta, u njegovom baratanju novonaučenim riječima.
Evo, za kraj, dvije situacije od prošlog vikenda


PRVA ( Poslije posla dolazimo po njega kod mojih. On ne želi ići s nama. S ulaznih vrata vidi mog tatu u bašći (vrtu). Želi ići didi)
- mamice ( to kad me nešto treba), daš mi da idem kod dide?
- Ne dam, u bašći je blato, a mi sad idemo
- Ali mamice, mojim te, daj mi da ideeeeem...
- Ne dam, idemo u auto
- Onda mi mamice, POSUDI DA IDEM, mojim te.....

Mali je skužio da se nešto može dati, a nešto posuditi....


DRUGA . Nedjelja ujutro. Prekrasno vrijeme. Otvorili ulazna vrata na kući da nam dođe malo sunca i svježeg zraka. Mali istrčava van i viče iz sveg glasa:
- mamice, dođi blzo van! Vidi kako je prekrasan dan IZNIKNIO!!!!!!

Vidi se da je dijete često u vrtu, iznikne ovo i ono, pa valjda može i prekrasno nedjeljno jutro.......



Želim vam da vam IZNIKNE jedan sasvim pristojan utorak, i sve vas wave 2mama


Post je objavljen 04.04.2006. u 09:10 sati.