Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blokche

Marketing

Opet o ničem...

Rekli su mi da je otužno vidjeti taj moj blog tako napušten i jadan i sam. Istinabog nije ga lijepo za vidjeti. Imala sam neke ideje kako bi neki smijeh koji mi se dogodio napisala, ali ne bi bilo u redu ipak. Jer bi i sudionici čitali. I to me posjebalo skroz. O čemu da onda pišem? Ne možeš više ni ovdje o čemu hoćeš. Možeš, ali onda bi bitch bila premala riječ. Kaže mi frend da sam ja njemu Seinfeld. Pa tako mi to dobro zvučalo jerbo je to jedna od rijetkih serija koje gledam, a s druge strane lakše je Seinfelda gledati nego živjeti. Upadanje u smiješne situacije dobro dođe za razbiti monotoniju i kao tema na kavi, ali košta živaca. Šteta što će većina blogera ostati uskraćena za koju epizodu.

Osim toga bolesna sam i sa bolesnoćom ulazim u 4. tjedan. Prvo prehlada pa alergija. Svi imaju istu reakciju: Jesi se testirala? A nisam, čim mi prođe zaboravim i da sam bila šmrcava i promukla i da mi nos curio i oči me bolile. Pa za par mjeseci kažem, a u p.m. opet alergija , moram se testirati. Iako ima onih kojima se moj glas sviđa takav promukao i piskutav. Nego rezuckala ja tako neki dan te neke čemprese ispred kuće, stiglo proljeće pa malo vrtlarenje i priroda i ja. I čitam sutradan da trenutno u primorju za alergičare najgori čempres. Vidjela sam to nešto na krajevima grana, odakle da znam da će me zdravlja koštati.

Pit ću sad te kristale koje moja stara uzgaja. Znam samo da je to za sve. To mi super, kad je za sve obećava. Ja sam mislila da se od kristala prave ogrlice. Ali ne, pravi se od njih neko pićence i piju to onda oni na Kavkazu i žive majke ti sto godina. Tako ću i ja sad pucati od zdravlja i doživjeti stotku. I rezat ću čemprese kad ja to hoću. Zajebat ću samo seksipilnu piskutavost, al ne možeš sve imati.



Post je objavljen 04.04.2006. u 00:14 sati.