Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Moj manifest

Večeras nisam raspoložen nizašto, pa tako ni za bloganje. Znam, znam...sad ste svi razočarani što nećete pročitat još pokoju teoriju, iskreno priznanje, sakrivenu tajnu, izljev krvi u mozak...sorry, bojs end grls, ali nemam snage...mislim da ću malo buljit u bijeli zid. Ovaj, ispred mog kreveta. Savršeno bijel, odmor za moje umorne oči.

"You never can win
It’s the state I’m in
This danger thrills and my conflict kills
They say follow your heart
Follow it through
But how can you
When you’re split in two..."


Htio bi se zahvalit curkama Chiquiti, Lakeishi, Carici, Festini i Femme Fatale na odličnom subotnjem provodu. Pretpostavljam da se vidimo u četvrtak(ili utorak?). Inače, stari grad subotom sucks, mislim da ću tu opciju u budućnosti u potpunosti odbaciti. Ma, kad bolje promislim, ima li to sve ikakvog smisla? Ti izlasci i to...?

"All alone with you
Makes the butterflies in me arise
Slowly we make love
And the Earth rotates
To our dictates
Slowly we make love..."


Ne znam što očekivat od slijedećeg tjedna. Imam nekakva predavanja na faksu. Imam nešto čačkat na dva projekta. Možda me to malo "uzdigne iz pepela" ovog raspoloženja. Sutra je ponedjeljak što je sretna činjenica. Imam za deset dana onaj jedan ispit što mi je ostao neriješen. Piece of cake za mene. Genijalca s velikim G.

"...some fools rave of happiness
blissfulness
togetherness
some fools fool themselves
I guess
But they're not fooling me
I know it isn't true..."


Eto toliko od mene. Evo, pročitao sam ovo što sam napisao, stvarno nisam bio naporan večeras. Pretvorit ću svoj blog u "pitko štivo za domaćice i kučanice". Možda počnem pisat kakav ljubić. Ja i ona baba Steel. I snimit ću film po knjizi. I naslovi i imena će biti u rozim slovima. Onako renesansno zaokružena i izduljena. samo moram smislit ime glavne junakinje. Možda Trixie, ili nešto tome slično.

"You were always the mysterious one
with dark eyes and careless hair
You were fashionably sensitive,
but too cool to care..."


Ovim izmjeničnim višestrukim kolopletom stihova završavam jednu eru svog života. Na radost jednih i tugu drugih.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 02.04.2006. u 21:35 sati.