Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zubalo

Marketing

o, grano, tražio si to

Jutros sam se ustala. Da, jesam. Požurila sam na vece bacivši letimičan pogledić, dva, tri, četiri, pet, šest, sedam u ogledalo da popravim zurkicu. Na veceju sam se fino pokakala. Baš fino - malo mekše, otpor neznatan, zdrave smeđe boje (kao petit ber keksići).

U kupaonici sam oprala zubeke s mojom čudesnom pastom za izbjeljivanje i napokon iščeprkala onaj komadić kokice koju sam pojela prekjučer(dijetne kokice, ofkors). Našminkala sam se. Htjela sam se još jednom pokakati ali nisam imala vremena, morala sam se spremiti za školu.

U školi nije bilo ništa posebno, pričali smo o incestu i ovcama, ono, zbilja niš posebno. Incest je svuda oko nas, kod mene doma ga ima na tone i nemam pojma zašto se svi tome toliko čude. Mislim ovo je 21. stoljeće.
A ON me pogledao danas pod odmorom. Imao je onu svoju kjut baby plavu majicu u kojoj izgleda tako muževno. I izgledao je kao da se dobro pokakao. Da, kao i JA. Volim kad se ljudi pokakaju dobro, onda su veseli i sretni i cijeli svijet je pinky.

Popodne sam otišla s frendicama na kavu ali one nisu bile dobre volje. Mislim da se one nisu dobro pokakale. Trebale bi jesti više vlakana. Zapravo, cijeli svijet bi bio ljepši s više vlakana. Ja volim vlakna. I cvijeće. I ptičice. I mog tatu kad me onako značajno gleda. Tad se obično dobro pokaka pa bi se igrao sa mnom.

I tako. To je sve. Ovo me sve iscrpilo. Ujutro se moram rano dići da se stignem dobro pokakati pa zato sad idem ranije spavati. Želim vam svima često svraćanje na vece i puno dobrog kakanja. Noć


Post je objavljen 02.04.2006. u 04:35 sati.