Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivona17

Marketing

sr3tn@ j@.....

Image Hosted by ImageShack.us


wave aaaaa.....danas cjelu noć oka nisam sklopila ......visila sam po netu i dosađivala se.......stalno sam razmišljala o znate več čemu...ŁoŁ......headbangbang i tak ono puno vam hvala za komentare.......yes e, sad ujutro sam dobila od njega poruku da mu se javim kad se probudim, da mi mora nešto ispričati......rekao je da je bio s njom vani, da su pričali i sve to...ali da nije ništa bilo........reko mi je da če mi detalje vani ispričati, al ono da najvjerovatnije neče ništa ni biti.....thumbup mislim jednim djelom mi je drago....al opet onim drugim nije......no htjela bi da je on sretan kad več ja nisam...al jebiga.....headbang i tak vani je prekrasno vrijeme.......nemogu sada van jer kao moram učit.....al stvarno.....a navečer če biti looodooo vani.....thumbupehehheh...ma sve u svemu........ŁoŁ...

za kraj evo vam jedna djeta, pa želi nek pokušaaaa...........:
thumbup:
kiss...............



Image Hosted by ImageShack.us



Dolazak proleća se opasno približava, tako da nije loše da razmislite o svom izgledu. Možda je pravi trenutak da izgubite koji kilogram, ili bar da na vrijeme probate ovu moćnu dijetu koja mnogo obećava.

Priznajte da je primamljiv poziv Marka iz priručnika "Dijeta u jednom danu", koji je izazvao veliko zanimanje širom svijeta. Ideja počiva na tradicionalnim pravilima mnogih naroda: šest dana može se jesti normalno, a sedmog dana treba primeniti strog režim, koji podrazumijeva eliminaciju ugljenih hidrata, masnoće i soli. Na ovaj način dijeta se primenjuje 52 puta u jednoj godini, obuhvaća veći broj dana od uobičajenih dijeta za mršavljenje, koje mogu biti čak i štetne za organizam.

Gubitak tjelesne težine je sporiji, ali su rezultati duži. Pored toga, ovom dijetom se izbjegava stres zbog naglog prelaska s jednog kaloričnog menija na drugi. Izabere se jedan dan u nedelji i na dan dijete, kao i narednog dana, telesna težina kontrolira se uvijek na istoj vagi. Evo kako ova jednostavna dijeta izgleda.

Za doručak uzmete kruh, 30 do 40 grama kruha bez soli ili integralni kruh, 30 grama marmelade ili meda, čaj ili kavu. Za užinu se jede jedna voćka. Za ručak se uzme tanjur sezonskog povrća, i to 200 do 250 grama, zatim 150 do 200 grama bijelog mesa, ili dva-tri jajeta, ili 250 do 300 grama ribe. Za popodnevnu užinu opet se uzme jedna voćka. Za večeru se jede isto kao i za ručak.

Proteini životinjskog podriekla mogu biti zamenjeni povrćem, na primjer, sa 50 grama suhog povrća, graška, i tako dalje. Toga dana ne treba konzumirati ništa masno, bilo da je riječ o povrću ili hrani životinjskog podrijekla, sirovoj ili termički obrađenoj. Umjesto soli valja koristiti limun, ruzmarin, i druge začine. Ne treba konzumirati tjesto krompir i ostale ugljene hidrate. Nemojte piti alkoholna pića, pivo, koka-kolu, oranžadu i ostala gazirana pića. U toku dana treba popiti najmanje dvije litre vode. Pored toga, za držanje ove dijete dobro je izabrati, po mogućstvu, uvjek isti dan u nedjelji.


Post je objavljen 01.04.2006. u 14:06 sati.