Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kovrcava007

Marketing

čini se da se sve vraća u normalu!!

Evo, lijep je dan.thumbup Svaki dan mi se čini sve ljepši, možda i zato što ne znam što se sve može dogoditi.font> Imam dobar pogled na prirodu. Djeca se igraju. Postoji nešto u malim klincima, tako su slobodna, ništa ih ne zamara. Za njih je sve jednostavno i lako. Uvijek kada sam s djecom imam osjećaj kao da je sve izvan vremena, da gluposti iz svakodnevice ne postoje. Ali šta će meni taj život klinaca od 4-5 godina kad ja imam svoj. I meni je moj baš zakon.
Ovaj tjedan je brzo prošao, a bio je nekako čudan. Sve nešto u znaku škole. Ženska iz hrvatskog i Leba doživjele su prometnu, pa sad imamo tri nove profesorice na zamjeni. Te tri nove profesorice svaka čudnija od čudnije. Najsimpatičnija mi je ona koja je došla na zamjenu iz hrvatskog zove se Maja i iz Skutarlanda je. odmah se je pobrinula da imamo i zadaću i to sastavak na temu «Razum i osjećaji». Baš fino, samo mi je to falilo.
U školi sam optužena za herezu i vođenje crnih misa. cool Zanimljivo, ali komplicirano za objasniti. Pa ćemo stati samo na tome.
Bio je jučer biskup u našoj školi. Mnogi su bili uzbuđeni zbog toga. I nisu kužili da je i biskup na kraju krajeva samo čovjek. A šta ćeš ljudi sa raznim problemima. Dogodilo se čudo. Naša draga profesorica počela se smijati i razgovarati s nama na ljudskoj razini, možda je za to zaslužan biskupov dolazak. No u biti jučer sam se nakon par mjeseci udostojala napokon pojaviti na zboru, bilo nam je zakon. Negdje skupilo se nas dvadesetak i krenulo je… prvo se nešto pričalo o muzičkim drekovima, a dalje nisam slušala. Mikro su prali živci burninmadjer nije bilo Bakšića pa je onda imala neke svoje ispade u vezi s Prigijem, a Pietrus je bila sva u pjevanju. Mimu je lupio onaj viski s garderobe, sva sreća da je ona bila jedina žrtva. Cara se aktivirala, a Diana se samo smješkala. wink


Post je objavljen 01.04.2006. u 12:53 sati.