Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jagode

Marketing

ROLADA OD JAGODA

ZA BISKVIT: 210 g šećera, 210 g brašna, 7 jaja
ZA NADJEV: 400 g marmelade od jagode
PRIPREMA: Napraviti biskvit od jaja, integralnog šećera, integralnog brašna. Na pleh staviti foliju ili masni papir. Tučeni biskvit ravnomjerno premazati preko pleha te staviti peći 6 minuta na temperaturi od 200°C. Pečeni biskvit odlijepiti dok je još vruć i zarolati.
Pripremiti marmeladu od jagoda i odrolati roladu. Namazati marmeladom, zarolati ponovno, pošećeriti i servirati prema želji sa svježom jagodom ili žličicom džema.



Zahvaljujem Švabici na receptu. Za početak nešto jednostavno, ako želite još recepata, pišite 5:-)

Post je objavljen 11.04.2007. u 19:50 sati.