Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

"Crunch show" u KSETU (30.3.'06. - četvrtak) = vrhunski!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dobar dan želim kao i uvijek. Što je bilo u Ksetu? Došao sam, rekao svoje, zapalio čarapu (koju sam mrzio jer sam cijeli dan bio na nogama koje su pak bile umotane u tu poznatu tkaninu), zadobio nekoliko rana, ali i vidio da ljudi podupiru ovaj izraz! Free Image Hosting at www.ImageShack.us Trajalo je 30-ak minuta o kojima neću puno govoriti - trebalo je biti, sve je ostalo suvišno. Ako me pitate za vlastiti sud - zabavio sam se vrlo vrlo! Recimo još samo to da sam se u jednom trenutku na stejdžu sjetio da drugi dan imam ispit "Hrvatska glazba u kontekstu europske glazbene kulture" pa sam izvadio skripta i ponovio koje dvije-tri stranice. (Urodilo je plodom - pišem ovo u trenutku kad je dobar 3 smješten u mome indexu, hvala budi na ugodnom razgovoru s kul profesorom!).

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Iako u Ksetu nismo osposobili VJ-ing kao što je bilo zamišljeno sa Sans T'Polom, bacio sam se na održavanje kojeg reda pantomime i proreda uobličavanja stresnih i šokantnih emocija! Naravno da se poklanjam i šanosnjerstvu sve više.
A vi napišite što je i kako se vama činilo - bit će i video uskoro gotov (a onaj sa rafa sam baš pregledao i dobro je ispao; već kruži podzemljem pa ga možda i možete nabaviti ukoliko poznate prave ljude iz kanalizacije;)). Hvala neumornoj Minimum na i opet nezamjenjivom poslu oko cijelog showa, Bradi, Ksetu, Jili na fotkanju i šminkanju, Vjeranu na snimanju, Onli tu i Lollobrigidama na pozivu za uljepšavanje ove lijepe proljetne večeri.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Sad se bacam na čitanje, a vi pratite nove datume "crunch-showa", pa ćemo se već vidjeti. I ako ste s mora, sredite mi kakav nastup u ljetnim mjesecima, pa da se i ja okupam u slanoj vodi što dušu izliječiti zna!
Duboki naklon.



Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

[foto: Minimum Manymum i Iva Jila Mahalec]




Post je objavljen 31.03.2006. u 10:21 sati.