Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavidaloca

Marketing

.:1000km.hocu opet u zg.dodite meni u ve:.



..nakon prespavanog dana dojmovi su se lagano poslozili..i sta rec, ma sve 5 - u mom slucaju moglo bi i sve 30 hihi, neki ce skuzit - predobar produzeni vikend, i pozitiva koja me te dane drzala..nesto nevjerojatno, iako danas moj duh plese u ritmu nostalgije.

kaze madre “sta si uopce dosla doma na 20 sati??? :)” ..smijeskom kazem “madre, treba mi para..a i zans da te najvise volim!!!” ..onako jako je zagrlim i poljuim u celo..a ono njeno klimanje glavom kao “e sunce moje, sta bi ja bez tebe..”
volim ja i svoga padre, da nebi krivo mislili!!! kiss

sjedimo za stolom, Gricko, Mila i ja..on je prekinuo sa curom njegova zivota, al stvarno, Mila nikako da nadje pravog..a ja mogu komotno u casne – mozda i ne..ihihihi :))) – vodka je ucinila svoje..nisam je takla mislim nekih 3 godine, al onu vecer klizila je niz grlo kao ljeti hladno mlijeko iz frizidera..
noc se prtvorila u jutro, i as usual kasnila sam na bus..sa kuferom na kotace po nekoj opakoj nizbrdici, trcala sam za njim..izljubila i izgrlila moju Milu i mah mah..tuzna radi rastanka, ali nabrijana na nove dozivljaje u slijedecim danima.. :)

summer i secret stalno s tim njihovim porukama “kad stizes, kad cemo se naci..di si, kad kreces…bla bla” hihihi :D ..taman za rucak, kao narucena stigla ja in the metropola, nakon bolesnog puta – jer bilo je nekih ludjaka na busu – silazim, grlim
je..nismo se vidile od Bozica, i napokon nas susret..primam se svog svijetlo plavog kufera i put prema domu..
Smijale se i brbljale u tramvaju, neka luda teta glasno govori kako ne stajemo ni sekunde i nesto se zali, ma teta odyebi…bang

u domu, upadamo u sobu..tadadadam, jupppiiii..izgrlim i izljubim – vec sam toliko puta to ucinila kroz ovaj post, ajmeeee :))) - M. moja cima na 3 dana!!!

znam da vam je vec dosadio ovaj post..a sta mogu kad mi se tako sve opisuje, kao da nekako opet sve prozivljavam.. :DDD

stize ta subota, blog frend kafa..aha,
summer i ja..privi su sitgli – da citiram summer “zaljubljeni golupcici” - secret a.k.a. Sis i dispet, cmok cmok i odmah mi neki smijeh nabacili..pa stize jedna mala, u zelenoi jakni..smije se veci iz daleka..it’s she, oh yes.. nasa d.s.o. :))) i cekamo mi jos jednu, trebalo joj je duze jer je dolazila iz zadra pjeske, pa ono daljina i sve to..mase sa nekim papirima :DDD..i sa cruel life bili smo svi na okupu..
sta rec, 3 sata smijanja, napornog smijanja, zabolio me i drob..hihiih, ma ono, kao da se znamo cijeli zivot al se nismo vidili dugo..bez minute sutnje, sprdnja oko bloga..cak nas je jedno “dijete majke prirode i oca karikaturista” pokusao sarmirati, nasa reakcija – opce ubijanje od smijeha..u pozsdini vrtila se repriza titanica..hiihihih!
sami pozitivni dojmovi, i tako sam se veselila ponovnoj nedjeljnoj kafici ali nic, vec znate kamo sam ja odputovala..svejedno, znam da nece proci predugo do iduceg susreta party

a sta me nije on sunday zayebala promijena sata, ma joh..za poludit!!!

sjecate se onog pomalo reflexivnog posta .:analiza:..:uma:...sreli smo se, i bilo je...rekle bi one bajkovito, tralalallala!!!

- sunmoon in the mood -

Post je objavljen 29.03.2006. u 00:02 sati.