Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

"Velika srca vole, a mala traže da budu voljena!"

Image Hosted by ImageShack.us


Bila je na faksu cijeli dan, došla doma na pet minuta i krenula na trening. Bila je sva krepana, ali kad je izašla van primjetila je nešto šta ju je razveselilo. Vidjela je kako je drveće procvjetalo i kako je vani predivno. Napokon je skužila da je proljeće stiglo i bila je vesela. Vesela šta je u ovako tmurnom danu uočila nešto ne tako bitno, al za nju ipak važno. Sad je sretna...sad očekuje da će sve krenuti na bolje! Čak je i odlučila na važne korake u životu koji ju sigurno vode naprijed. Ne zna dali je to put prema sreći ili opet tuzi, ali najvažnije je da ide prema naprijed. Ovo ju stanje polako guši i mora nešto poduzeti.

Prvi korak je njemu sve priznati... Zna i ona da je to ludost i možda još jedna greška, ali napravila ih je u životu mnogo pa može još jednu...za kraj! Ni sama još ne zna kako će to napraviti, čak ne zna ni kada, ali zna da mora. Netko od njih dvoje mora biti snažniji i nešto poduzeti... Za njega zna da to nikad neće napraviti. Pa čak i kad ona njemu sve kaže on neće niš napraviti...još manje će reć. Neće uopće reagirati, i ona to zna. Pa pitate se zašto to onda radi? Zašto se muči? Pa zato jer će si tako olakšati dušu i moći će krenuti dalje.

Bliski prijatelji znaju kako se ona osjeća, ali to nije isto. Mora se toga riješiti zauvijek, a to može samo ako njemu sve kaže! Nada se, kada se riješi tog tereta koji ju toliko muči, da će sve biti bolje...nada se da će joj duša lakše disati noću... nada se da će manje plakati kad to izbaci iz sebe. Zna da ju neke drage osobe podržavaju u tome i drago joj je...jer oni su ti koji su joj dali snagu za to. A ostali... nemojte ju osuđivati jer i ovako je malo nesigurna i ne želi više vagati dobru i lošu stranu...želi samo sve završiti!


Post je objavljen 28.03.2006. u 22:29 sati.