Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotside

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

Opet me ujutro probudio svojim nježnim dodirom.
Pravila sam se da spavam, nevino ga ignorirala ali bio je uporan. Kao i svaki put do sad. Otvorila sam oči. Gutao me pogledom. Znam da ga posebno napaljuje moja crna svilena spavačica. Lagano me pritisnuo sebi. Ljubio mi prvo ruke, zatim vrat i moje suhe usne.
Rukama je klizio mojim tijelom. Sasvim tiho, bez riječi, kao da se boji da nas netko ne čuje. A bili smo sami. Skidao me polagano, sporo. Njemu se nikad nikamo ne žuri. Volim to. Tako je nježan, obziran i pažljiv. Znam da me voli.
Otkopčao je svoje hlače. Htjela sam ga upitati zašto se uopće oblačio, bilo je još rano, ali sam šutjela. Nisam ga htjela prekidati. Ljubio me i dalje. Bez prestanka. Istim žarom, istom strašću i silinom. Savijala sam se pod njegovim rukama. Zavlačio je prste u moje gaćice. Osjetila sam njegov topli dah na svojoj koži. Bilo mi je hladno, ali on me brzo ugrijao.
To uspijeva samo njemu. Otvorila sam oči. On je i dalje jezikom klizio mojim bedrima i žmirio. Znala sam da uživa. Potom je dignuo glavu i pogledao me u oči. Znala sam što slijedi. Taj njegov duboki pogled govori samo jedno: sada si moja i ne puštam te od sebe! I bilo je tako. Baš kao i svaki put…

Zarobljeni u plahtama naše postelje i okovima naše ljubavi ležali smo još satima jedno pored drugog. U tišini. Nježno dodirujući jedno drugo. Gledali se bez riječi, u tišini.



Post je objavljen 26.03.2006. u 16:10 sati.