Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/snoopy

Marketing

Dryer

Prije par tjedana nam je susac vesa otkazao poslusnost. Prvo sam nekoliko dana pokusavao ignorirati tu cinjenicu. No, nakon sto je kolicina vesa pocela dosizati strop, potpomognuto zeninim najsrdacnijim komentarima, odlucih dijagonsticirati kvar.
Koristenjem najsuvremenijih metoda (pokvareni voltmetar i upotreba vlastitih ekstremiteta za mjerenje elektricne impedancije) ustanovio sam da je dijagnoza najkrace receno "inconclusive".
Rezultat ekspertne analize je bio dryer rastavljen na sastavne dijelove (+ jos par neidentificiranih elemenata). Usput sam uspio izgubiti sve vijke i matice koje sam pedantno stavio na neko ocigledno preegzoticno mjesto.

I, tako, kroz tih par tjedana sam ako nista uspio napraviti veoma interesantno mjesto za poticanje speleologije za nase macke. Jucer sam konacno dobio ultimatum da se ili vratim sa novim dryerom ili da si napravim novi habitat u vrtu, po mogucnosti unutar dryera.

Coffee time - nastavak slijedi



Uspio sam dovuci to cudo od tehnike doma. Naravno, zena je jedva docekala probnu voznju. Nabacala je dio vesa sa hrpe i pokrenula masineriju. Ah, konacno mogu odahnuti... Nakon sat vremena stvar se oglasila da je gotova. Trijumfalno sam licno otisao da istovarim ves. I, sto drugo za ocekivati, pojavio se jedan mali problem sa dryerom - ves je ostao vlazan kako je i bio, ako jos ne i gore. Provjerih da nisam slucajno spojio vodu na dovod zraka. Nop. Da nisam onda slucajno stisnuo opciju "susenje za ronioce i ostala podvodna stvorenja". Nop. I, sto da covjek kaze? Nisam ni trebao nista, posto se zena pojavila i pocela vristati.
Dobio sam jos jedan pokusaj da dokazem kako nisam kupio (opet) najgoru i najnefunkcionalniju svinjariju sto se moze naci. Vratih ves nazad i okrenuh na jos vuru i pol. Rezultat? Isti kao i prvi puta.
Izgleda da cemo imati rani Uskrs ove godine. Zena vec sprema nesto sto lici na kriz, i tu i tamo promrmlja moje ime.



Post je objavljen 25.03.2006. u 03:03 sati.