Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/komahehe

Marketing

he-he-he

allo ljudi!!! kako vi?
eto, ja..ka i uvik..samo sada jos vise propadan! sve oko mene propada, i nista mi ne ide dobro! jucer san se posvadala sa starom, ka sto nisan vec dugo! i to samo zato sto me ona stalno o******a!!! sidin, i prican joj nesto... ona sidi i "slusa mene" i tipka na mob, i gleda tv, i onda se samo pokupi iz sobe i ode na tel... ka da a nista nisan ni govorila! to mi toliko ide na zivce, i vrida me to! aj kad ti to napravi neko od tvojih vrsnjaka...al to mi je moja stara na pravila..odjebala me vlastita mater! nono i nakon toga..ja joj PLACEM koliko me povridila, i pokusavan joj objasniti.. al ona ne kuzi nista, i mrtva-ladna glada tv... iako zna da je rijetko to da se ja rasplacem. tada san toliko popizdila da san pametna ja uzela sprej crveni i isarala zid i bacala sprej u zid dok nije procirila boja sve meni po rukama, sto se naravno nije uspilo skiniti.
razmisljala san... u zadnje vrime san pocela mrziti sve oko sebe, a ponajvise sebe... ljubav, sto je to? i di se to nalazi? zasto ja to ne osjecam? kod mene je mrznja prevladala! i to me ubija lagano. osjecam se tako mrtvo, i bezvoljno. u ovom svom zivotu neman vise nista sto me veseli. mogu ja nabaciti lazni osmjeh, al nema onog iskrenog smijanja, onog koji se cua do zagreba, kad san ja stvarno, istinski bila sritna!
a eto... sve to me ubija laganini. neman volje cak ni za izlazak, toliko je dosadno!
a eto...iden ca sad, iden raditi nesto "pametno"
stara..ako citas ovo, ovo je istina o meni, ti mene vise uopce ne poznajes! neznas kakva san. da znas, nebi bila ovakva prima meni, nebi me toliko komirala iz dana u dan. i nebi mi branila ono sto najvise volin, i ono sto mi pomaze u zivotu, sto me odrzava nekako. al neka, briga me za sve sada! neki starci zale zato sto im dica nista ne govore...ZALE a ti tako prima meni! e necu vise tako! od sad san drugacija. nes od mene cut ni ric vise, necu te traziti za savijet, jer mi ih ionako ne dajes! pitat cu nekog koga ce zanimat sto se dogada samnom! a kad propadnen do kraja... bang nema veze... ti nastavi svoj zivot, i moju sobu mores dat onom svom..onom koji ti je puno vazniji od mene. i molim te nemoj mi lagati da ides na pumpu ako se ides nac s njin! toliko glupa nisan! i ja iman 2 ciste u glavi... ako to nisi znala, sad znas!

2. ljudi... pozzdrav svima!!! cujemo se jos! evo, sad san se malo ispuvala, al ima jos dosta toga..to cu danas u jebene kad doden, pa glavon u drvo... headbang

Post je objavljen 24.03.2006. u 15:01 sati.