Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sky9

Marketing

Horoskop za danas

OVAN headbang
Mijenjate predmet interesa, zaokupljeni ste novim zanimljivim sadržajima. Nešto od naučenog pokušavate primijeniti u praksi. Budući da ne želite oskudijevati u elementarnim stvarima, trudite se poboljšati životne uvjete. Neumorni ste. Suočavate se s izazovima koji nisu nimalo laki. Budući da ste, temeljiti i uporni, stvari se odvijaju na zadovoljavajući način.


VAGA naughty
Napokon je pobijedio razum. Osjećaji su ostali u drugom planu jer ste shvatili da vam samo smetaju. Sve odluke donosite glavom. Budući da je izražena potreba za redom, trudit ćete se da oko sebe stvorite takvu atmosferu. Poslovi zahtijevaju metodičnost i strpljenje. Vage koje su se osigurale na emotivnom planu nemaju problema. One druge, s manje sreće, nezadovoljstvo prebacuju na druge.


BIK eek
U podsvijesti potražite glavnog uzročnika za sve svoje postupke. Morate posvetiti više pažnje mentalnom zdravlju i početi razmišljati o sebi. Poslovi zahtijevaju puno rada, iscrpljivanja, što će se pokazati ispravnim. Energije imate na pretek, ona se odlično obnavlja, pa je rad odličan lijek protiv nervoze. Planirate nove poslovne i društvene kontakte. Pokušavate organizirati susret s osobama koje niste dugo vidjeli.


BLIZANAC nut
Za dobro raspoloženje razlog možete pronaći u zaljubljenosti, popularnosti i mnoštvu vanjskih utjecaja na sreću. Uživajući u događajima kao što su zaruke, vjenčanje ili prinova - donosite bitne odluke. S partnerom ste u fenomenalnim odnosima i ništa vam drugo nije važno. Preplavljeni ste isključivo pozitivnim osjećajima. Zaljubljen čovjek je sretan, a samim time i zdrav.


ŠKORPION dead
Burne emocije usmjeravate na prijatelje, i to zbog neslaganja. Ne znate reagirati smireno, već im bacate istinu u lice i jednostavno ih šokirate. To vam se često događa jer niste svijesni kad je drugima neugodno. Zaljubljivije ste prirode nego inače. Danas biste mogli izgubiti glavu kad se najmanje nadate. Očigledne su pojačane emotivne reakcije. Pažnju usmjerite na pozitivne stvari, a ne na sukobe s okolinom.


STRIJELAC burninmad
Umjetnički ste orijentirani, emotivno zadovoljni. Uporni ste u rješavanju poslovnih zamki, jasno ih sagledavate. Skromno priznajete rezultate, dajući do znanja da su vam drugi pomagali. Suosjećajni ste, spremni na žrtvovanje. Na poslu uspijevate biti intelektualno nadmoćni. Druženje s Blizancima i Djevicama pravi je melem za dušu.


JARAC bang
Mislite da vas nitko ne razumije. To i ne bi bio toliki problem da se niste pomalo razočarali i u partnera. Pred vama je puno posla, a nemate partnerovu podršku. Pripadnik ste praktičnog zemljanog znaka, pa vas lijenost nervira. Ukoliko ste se udružili s pripadnikom vodenog znaka, imat ćete više sreće.


RAK wink
Mislite da vas nitko ne razumije. To i ne bi bio toliki problem da se niste pomalo razočarali i u partnera. Pred vama je puno posla, a nemate partnerovu podršku. Pripadnik ste praktičnog zemljanog znaka, pa vas lijenost nervira. Ukoliko ste se udružili s pripadnikom vodenog znaka, imat ćete više sreće.


VODENJAK party
Ne želite da vas partner guši, pa ćete reagirati i na njegov najmanji pokušaj. Zaokupljeni ste novcem, te su vaše današnje emocije više usmjerene na novac nego na dotičnu osobu. Novac može pobjeći, a ona je tu. Kada bi vam barem dala malo mira... Divni trenuci s Lavovima baziraju se samo na prijateljstvu. Shvaćate da ste od njih očekivali nemoguće


LAV greedy
U fazi ste zaljubljivanja i potrebe za umjetničkim izražavanjem. Iskoristite podršku zvijezda i krenite u osvajanje. Ostvarujete cilj i doživljavate nezaboravne trenutke. Kad bolje razmislite, njih imate pregršt. Manje sretni Lavovi suočavaju se s nevjerom i zdravstvenim problemima. Situacija zahtijeva prekvalifikaciju, odnosno stručno usavršavanje. Planirate nove obiteljske susrete. Ne mirujete.


RIBE no
Budući da vaši postupci izviru iz strasti, moguća su i razočaranja. Razmišljajte konstruktivno, a ne emotivno. Veza u kojoj se nalazite zasnovana je isključivo na fizičkoj privlačnosti ili samo maštate o tome. Ne živite u prošlosti, gledajte naprijed. Živjeti u sadašnjosti je prava stvar. Obiteljski događaji utječu na nagli priljev optimizma.


DJEVICA rofl
Naporno radite i dolazite do punog izražaja. Sve zamke uspješno rješavate, očaravate poslodavce, koji su to od vas i očekivali, ali i suradnike. Bavite se istraživačkim radom i detaljima, koji zahtijevaju temeljitost, za što ste pravi majstor. Ćudljivost je reakcija na premorenost. Snalažljivo rješavate obiteljska pitanja, ne želeći nikoga povrijediti vlastitim osjećajima. To je vaša mala intima. Maštate o jednom susretu.

Post je objavljen 24.03.2006. u 11:58 sati.