Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

izmišljene silikonske usne su produkt alergijskog uma uzrokovane nuspojavom tableta.

neka fakin alergija me hvatala od sinoć al sam mudro pokušavala mislit da ruke koje me svrbe do bola su tek samo znak da ću možda dobit kakav novčani dobitak jer su mi rekli kada te svrbe dlanovi da je to dobra financijska stvar, al na. došla doma i ono...ruke su mi izgledale ko dinosaurovo jaje.veliko, okruglo. i na točkice. neznam kako točno izgleda dinosaurovo jaje al mi se čini prigodnim to tako opisati :)
nikad me alergije nisu mučile mamicu im.
kako ne vjerujemo u neke zdravije i alternativnije načine liječenja onda se tovi nekim pillevima koji od mene naprave uspavljujućeg lijenivca kategorije A. al stoički ću progutat i cijelu jabuku samo da izbjegnem traume ovog ljeta kada sam izgledala ko dubler shreka u drugom dijelu. napuhnuta. osipana na SVIM djelovima. i svrbiii na SVIM djelovima. naubadala sam se toliko injekcija da neznam sha.
jela sam rižu i kuhanu pipicu sedam dana. došla sam do te faze da sam bila u stanju poliazt mrvice sa dna čipsa. i ono famozno traženje hitne pomoći mene i per u kasnim večernjim satima po gradu.
stojimo ispred ogromnog natpisa hitna pomoć. jana: " oprostite..je tu hitna negdje'". opet par injekcija.
al drago mi je da su per moje ruke bile ko lutkarsko kazalište pa dok sam ja mislila da ću si ruke od silnog svrbeža malo oribat o ribež..eto ona se zabavljala mojom interpretacijom sa rukama. BU! ehehe:)
sad bi stara ko medicinski savjetnik upala sa pametnom doskočicom da dugogodišnjim pušenjem opada vitamin ce te slabi se imunitet. majka je u pravu. pa eto zato ja cucam limun svaki dan. em je dobra vježba za lice jer ti se pri jednom lizi istegne xx broj facijalnih mišića koji izražavaju tu kiselost.
kaže se da je ljudima uvjetovano da kad samo i pomisle na limun da im se skupe sline u ustima.
ja sam valjda jedini iznimak jer meni je slina samo na pomisao na drenjule. ako znate sha e to. jako kiselo. jako facijalno razgibavajuća bobica.
trebala sam sa praskatonom na neka mjesta al nisam mogla. mi dispijaČe. i čini se da ipak nemoš disat lajk a fri brdi jer ne gren na fensi maturalno već regularka đirevi :)
i mislim da bi i dalje nastavila spavat uz neki satelitski program i povremeno se budila uz đingl " ertieleee....čento dude činkveee" da mi nije mali bratić uletio u sobu i skočio na krevet sav uživljen jer me probudio jer obično ja njega budim kad sam kod njih. svi smo u femili zli po pitanju buđenja. a vidim i mali će ubrzo našim stopama ;)
al još nije skužio founi slipi pogled. pa mi je donio kekse i sok iz kuhinje ko veliki dečko. hehe.
a za uzvrat sam morala gledat s njim neki blentavi crtić koji je dignuo u videu. zaspala sam pa me opet šutnuo nogom da moram pratit radnju. nisam kužila o čemu se radi ni ko su likovi. mislim da sam kroz polusan skužila da je riječ o nekim akcionim fugurama u neizostavnoj borbi za pravdu.
volim tog klinca. iako ima samo 5 godina s njim moš pričat bolje i pametnije nego sa nekim dečkima mog godišta. njemu kad kažeš da te boli glava za igrat karte " crni petar" on razumije da mene glava zapravo ne boli nego da mi se ne da. i neće forsirati da ipak igram samo jer se njemu to prohtjelo.
* oke. malo sam prenesla značenja al ju get d pojnt * marine ju roks. i još mu se sviđa marli. ma kupitće tebi teta sve samo da za par godina počne radit. al kako je krenulo. možda se i ti zaposliš prije mene pa ti meni budeš plaćao režije u sloveniji. :)
univerza v ljubljani i ja ostvarili prvi kontakt. srećom da ima prijevod na engleski jer sam jedino razumjela svoje ime i prezime na kuverti.
i ne idem na govorničku. suze liju palwe oči. glupa opatija je dala sve sponzorske pare za glupu doru tako da sam ove godine ostala bez kinte. i nemogu u malinsku. da vidim mar(T)inuuuuuu. hahaha. neću ni pričat o tome jer mi je muka. ja idem u zadar. drobnjakSpomenGrad. neću moć spavat od uzbuđenja. uhu. parteeee.
danas su me cijeli dan pucale hale da imam silikonska usta. čudan je to osjećaj. hodaš gradom i osjećaš fantomsku prisutnost svojih kao napumpanih usana. a ono u zrcalu u palahu zaključiš da imaš tanke crte koje neki od milja zovu usne.hodakica je mislila da sam pukla kad sam joj rekla da se osjećam ko da sam se probudila sa silikonskim usnama. mislim da je sada to usko povezano sa alergijom:)))
ouke. pročitala sam kutijicu tableta da vidim šta kažu nuspojave za tablete. ima neš približno pospanosti.ali ni to ne opisuje moje stanje. al sutra me ima da bude. :)
pozdrav od usnate anđeline đoli. uvrnuto halucinogene. papaĐorno




Post je objavljen 23.03.2006. u 21:14 sati.