Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ankah

Marketing

Prince of Persia: The Two Thrones

Ovu igru sam prosao jos prije dva mjeseca, ali tek nakon sto sam procitao svaki redak na internetu o njoj, skinuo sve moguce filmove o stvaranju cijele trilogije, odlucio sam posvetiti par redaka o njoj i na svom blogu. Jos jedan razlog je to sto svi hrvatski igraci ne mogu postaviti nikome pitanje vezano uz igru, a da se prije ne moraju prijaviti, platiti ili kupiti neki proizvod. E, pa ako nekoga nesto zanima, sada moze i mene pitati!

Evo, par slikica da dozivite atmosferu same igre:
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Za pocetak:
PoP The sands of time izasao je, ako se ne varam, negdje oko 2003. godine. Bila je to igra koja je igrace odusevila na vise nacina. Grafikom, igrivošću i tempom. Igra je podijeljena na prolaženje prepreka i na ubijanje neprijatelja. Tako da imate vremena i za jedno i za drugo. Prolaziti prepreke mozete raditi neograniceno dugo, bez straha da ce vas netko napasti. Takodjer, kada ubijate neprijatelje ne morate brinuti da li ce vam se netko prikrasti s ledja ili iza ugla, jer Princ kada ubije neprijatelje, uredno spremi mac i bodez u korice.

Nesto kasnije, oko 2004. izasao je ocekivani nastavak PoP Warrior Within. Igra je donijela sa sobom neke novitete: Princ je stariji, ruzniji, mracniji, brzi, jaci... Takodjer, igra je u nekom mracnom raspolozenju, prevladavaju interijeri... Novost je sjedinjenje prelazenja prepreka i unistavanja neprijatelja. Sada se borite s dva maca i vise koristite zid. No, ja cu krenuti detaljnije o svakom nastavku, pa ce onima koji nisu nikada igrali igru znati o cemu govorim. Za sada mastajte.

I... 2005/2006. Izlazi dugoocekivani The Two Thrones. Ovaj, iako posljednji, po kvaliteti (meni) najlošiji unio je jos neke preinake u glavnu šablonu igranja. Naime, Princ se pretvara u svojevrsnog (tihog) ubojicu koji moze unistiti neprijatelje jednog po jednog a da ne bude primjecen. Na zalost (ili srecu) glavno oruzje u ovom nastavku postaje bodez. To malo iritira u pocetku jer je bodez (iako produzen vizualno) kraći od mača, pa nema vise bjesomucnog mahanja.

Nadam se da sam koliko-toliko objasnio o cemu se radi, no ja cu jos (ponavljam) pisati o svakom dijelu posebno. Tko nije igrao neka place, a tko je, taj ce najbolje znati o cemu pricam.

Post je objavljen 21.03.2006. u 15:40 sati.