Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brokuli

Marketing

Nemam vremena

Evo dragi moji, nabrzaka sam malo svratila na blogek. Za one koji se pitaju što se to sa mnom zbiva da me više nema po virtuali, moram vam reći da sam dobila još jedan posao tako da sad radim po cijeli božji dan i onda kad navečer crknuta dođem doma, više naprosto nemam snage za još koju rundu surfarenja po netu i šetkanje po blogosferi. No bez brige, mislim ja na sve vas. Samo trenutno mi je takva situacija da se dižem u 6h, idem spat u 23h, a između tutnjim po vani trošeći svoj dobar glas. Kako se za sada stvari kreću, tako će biti još naredna 2-3 mjeseca, a onda fajrunt. Slijede zaslužena 2 mjeseca odmora...
Da ne bi bilo proljetnog hiberniranja, pokušat ću si nekako što bolje organizirati vrijeme da ipak stignem napisati još par postova tako da baš ne padnem u totalni zaborav...

Srdačno zahvaljujem Yogici i Helix na ovim korisnim informacijama i uputama oko arhiviranja i servisiranja bloga. Kao što vidite, malo sam van svih događanja pa onda kad konačno svratim u blogosferu, ostanem u čudu začuđena s novostima koje me tamo zateknu. Za znatiželjnike, stavila sam link arhive ispod gornje slike u desnom boxu pa možete pogledati kako je to prije izgledalo.

I evo, kako je sada konačno stiglo to duugo očekivano proljeće, svima ću vam zaželjeti sretno, toplo i ugodno ovo proljetno razdoblje!
Koliko god vam to prilike dopuštaju, prošećite se malo po čistom zraku, uhvatite sunca na koži i proluftajte pluća u nekom šumskom zelenilu. Nakon onog dugog sumornog zimskog doba, to će nam svima osvježiti i uljepšati život. Viva la priroda!


Post je objavljen 21.03.2006. u 14:27 sati.