Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furuna

Marketing

SPOL ?

Image Hosted by ImageShack.us

Dali je budućim mamama važan spol djeteta? Mislim da nije !OK! Ima nekih prednosti vezano uz spol- Da vidimo:

DEČKOMySpace Layouts

- prednost je da nikada neće posuđivati maminu kozmetiku, odjeću, nedajbože cipele ili omiljeni parfem. Moći će izlaziti van i imati privatni život prije 25, u pubertetu će biti zadovoljan sa dobrim parom tenisica, trapericama i četiri majice( po jednu za svako godišnje doba) u garderobi, a ako mu nešto zatreba uvijek može posuditi od tate.I naravno uvijek postoji ona mala nada da će baš taj dječak biti sljedeća " zlatna kopačka" koja će svojoj mamici osigurati lagodan život.

CURICA-MySpace Layouts

-kod curica stvar je puno složenija li i slađa. tu su neodoljive mašnice, kikice, loknice, haljinice, buhtlaste nogice u maminim štiklama, srcedraparajući pogledi ispod suznih trepavica, no tu se naglo pojavljuju i izlasci s nekakvim dečkima prije braka, spavanje kod prijateljica i opsjednutost dijetama još u osnovnoj školi. Ali na sreću i ovdje postoji ona mala nada za budućnost, a to je da će ta preslatka curica izrasti u studenticu medicine čiji će omiljeni hobi postati peglanje, usisavanje i češljanje resica na tepihu.

Dakle, ustanovili smo da je svejedno koji će biti spol , ali današnje buduće mame ipak vole ,to iznenađenje preduhitriti, pa UZV pretragom ipak saznaju šta će roditi tako da se lakše prirede za majčinstvo. Naravno , ako im to njihova bebica dopusti- jer jedna mlada trudnica mi je neki dan rekla da ona i muž već danima idu na UZV da doznaju spol a njihov mali đavolčić im svaki puta okrene guzu. Dakle neka se zna tko će ubuduće biti BROJ 1 u njihovoj obitelji!

Post je objavljen 20.03.2006. u 22:09 sati.