Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suprugoljubac

Marketing

Pederi!

"Ljubavi, oprao sam ti suđe", otprilike ovako reći će gotovo svaki muškarac svojoj supruzi nakon obavljenog pranja. I to, naravno, oni rijetki koji povremeno pomažu svojim suprugama u kućanskim poslovima.
"Kome? Meni. Valjda si suđa oprao nama...", otprilike ovako na tu njegovu izjavu trebala bi se pobuniti supruga. Međutim, u pravilu izostaje bilo kakva negativna reakcija. Suprugama u tom trenutku niti ne pada na pamet bilo kakav prigovor jer su sretne i zadovoljne sa bilo kojoj pruženoj pomoći u kući.
Nisu provedena istraživanja o tome, ali vjerojatno je jako malo, gotovo i da ne postoje muškarci koji posuđe smatraju bračnom stečevinom. Vjerojatno se nikada do sada nije dogodilo da se muškarci kod brakorazvodne parnice grčevito bore za te predmete ili recimo za dodjelu pegle, stola za peglanje, usisivača itd. Pretpostavljate i sami kakvi su, primjerice, kada je automobil u pitanju. U tom slučaju spremni su sve učiniti (kao da se bore za goli život) i jednostavno mora biti njihovo.
Eh,eh,eh........ček malo........Stani! Stoj! Ne valja. Nije dobro.
Kada sam prije desetak minuta odlučio pisati o ovoj (više-manje istoj) temi i donijeti određene zaključke, nisam ni slutio da će nakon pola napisanog posta nastati (ozbiljni) problemi. Naime, slučajno sam se sjetio pedera pa sam (razmišljajući malo) došao u nedoumicu te čak i promijenio naslov posta zbog toga (originalni je glasio: Posuđe!).
Kako li je to kod njih? Imaju li podjele na "muške" i "ženske" poslove? Vjerojatno u istospolnoj zajednici gay1 kaže svom partneru gay2: "Ljubavi, oprao sam suđe", bez one iritantne zamjenice tebi ili ti. Vjerojatno se u slučaju raskida veze bore za posuđe, peglu, usisivač, kuhinjske krpe itd. Tko zna, ali možda razlog tome leži i u gay genima tj. posebnom rasporedu majčina X kromosoma kod hemoseksualaca, kako u novijim istraživanjima tvrde neki znanstvenici.
Ups, e sad sam zaista sve zakomplicirao, moram prestati. Hetero će me optužiti za blasfemiju, a homo za diskriminaciju (članovima udruge Iskorak poručujem da nisam homofob).
Da skratim (i da se spasim), zaključujem da nije dobro generalizirati i da definitivno svi muškarci nisu isti. Priznajem, iako sam morao korigirati prvotno zamišljeni zaključak, na kraju sam još i sretan zbog toga.
Puno vam pozdrava šalje suprugoljubac!



Post je objavljen 20.03.2006. u 22:01 sati.