Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/londoncalling

Marketing

waiting

jos dva tjedna...jos cetiri tjedna.....jos mjesec i pol.......jos 80 dana... .eto to su vremena koja nestrpljivo iscekujem.da krenem ispocetka.
za dva tjedna mi zavrsavaju predavanja za ovu godinu i idem doma na neko vrijeme.doduse morat cu uciti ali nema veze,bar necu morati vise slusati ovog ludog velsanina koji mi vec mozak pere sa svojim govorima koje nitko ne razumije na satovima pravnih ugovora.
za cetiri tjedna idem u spanjolsku,preciznije u andaluziju i jedva cekam.odavno nisam tako zelio negdje otici.i ne znam zasto,nije mi spanjolska nista posebno,cak bih rekao da mi se nikako ne svidja,ali opet mi se ide,onako,da vidim nesto novo, da ako nista malo progovorim spanjolski koji usput receno ne znam,ali jezike brzo savladam...samo da uzivam.
za mjesec i pol mi pocinju ispiti.cetiri ispita u tjedan i pol i znat cu,ne sluzbeno ali u sebi,sta je ova godina znacila i koliko je vrijedila.a onda cekanje rezultata jos mjesec dana.za otprilike isto mjesec i pol(malo vise) ima jos jedan dogadjaj koji mozda cekam i vise od bilo kojeg drugog ali necu nista vise reci ni pisati kako ne bih urekao to sto ce se nadam se ostvariti.
i za 80 dana pocinje svjetsko prvenstvo u nogometu.nazalost ili nasrecu ne idem u njemacku.nekad mi je jako krivo sto ne idem,pogotovo kad se sjetim ludnice u francuskoj 98' ali s druge strane mi je drago jer cu napokon moci jedno prvenstvo odgledati u miru na tv,sve 64 utakmice i uz dobro drustvo,hranu,pice...
to su sve dani,tjedni,mjeseci koji dolaze i koje jedva cekam jer ce mi donijeti neka uzbudjenja,druzenja,zadovoljstva,odluke i jos mnogo toga drugog.zasad je sve po starom i samo se pitam kad ce vec jednom ova zima zavrsiti.mislim,od svih godisnjih doba zima mi je omiljeno ali ovo je vec pretjerano.bar je tako ovdje u londonu,negdje je valjda bolje.pozdrav svima.LL&P.

Post je objavljen 20.03.2006. u 21:12 sati.