Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreeza

Marketing

narasle su mi sise :))

kupila sam neki dan novi grudnjak i sva ponosna ustanovila da mi, umjesto dosadašnjeg 75B, treba 80B :))) ah, sreće li neopisive! mislim da je to zbog toga što su u zadnje vrijeme dosta tetošene, mažene i pažene.. ali ja to najozbiljnije mislim! inače imam ženskih hormona malčice manje nego prosječna žena, a do tog zaključka sam došla jer: 1. imam puno mišićnog, a malo masnog tkiva 2. imam slabe, bezbolne menstruacije koje traju 5 dana i ja svo to vrijeme nosim tange, a tampone ne koristim uopće (a frendice me intenzivno mrze) i 3. što se sexa tiče, imam totalno muški mozak - da, da, hoću, hoću uvijek i onda hoću još malo!!! a kad me se dobro ispraši, postajem nježnija i ženstvenija (barem na neko kraće vrijeme :D) pa zašto mi onda zbog toga ne bi skočio i nivo ženskih hormona, a s njim i sise.... jupi :)

i, da... imam još jednu teoriju.. koju se ne bi ni sjetila napisati, da me nije podsjetilo jedno drago, slatko biće, moj lega centurion (koji ima novu curu hihi).
dakle, teorija... hrpa psovki u stvari uopće nije ružna.. mislim, kako može biti ružno kad ti netko kaže "jebi se" ili "puši kurac", pa to su najljepše želje!! da mi barem to netko govori svaki dan i da se barem to onda i ostvari! i zato mislim da si ljudi ne bi trebali čestitati rođendane, blagdane i blabla onako kako to inače rade, nego lijepo, umjesto toga jebi se ili puši kurac... da se pola od tih želja i ostvari, svi bi mi bili puno sretniji.....





Post je objavljen 20.03.2006. u 18:55 sati.