Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigud

Marketing

Subota za umor...

A možda i za razočaranje. Naime imali smo daljinsku i bio sam predzadnji i išao sam 52 sekunde lošije nego zadnji put i to me malo razočaralo, ali prekratko sam na vodi i mislim da je to jedan od glavnih razloga. A sad večer naime išli smo u Ravnu Goru na noićnu utrku i tamo sam bio predzadnji ali to je bilo zakon staza od kilometar i vozimo se tri kruga a staza osvjetljena bakljama koje su sa strane uglavnom niš nevidiš od staze ono zakon baš je guštu ono ekuipa te bodri a ni neznaju tko si znaju samo da smo veslači. Baš je bio gušt. I tako
Malo sam bolje volje u zadnje vrijeme više me ne boli zglob ali me sad boli list na nozi ali i to će valjda proć. Beni nam još uvijek boluje i fakat mi ga je žao ali vratit će mu se to kad tad.
Malo me muči zakaj sve ponekad mora biti monotono, ali i pokušaš nešto napraviti da to promijeniš ali nikako ti to nejda, i mrzim monotoniju. Mrzim kad znam kako će sve sve odvijati. Čemu da se to uopće događa kad zanš da će se to dogit bezveze. Mrzim monotoniju i moram naći recepet da je ubijem.
Pozdravljam vas uz jedan NEmonotoni pozdrav
BBBBBBBBBBBBBBOoooooooooooooooooooOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!


Štef

Post je objavljen 19.03.2006. u 21:54 sati.