Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Eros

Nakon spektakularnih dvanaest mjeseci gestacije i relativno kratkih sedam sati koliko je trajao performance od prvog truda do grande finala u porodnoj sali praške Podoli bolnice, 27. veljače ove godine, u 11.44 h rodila se dugo (o)ček(iv)ana Belzebuba!

Tehnički performance: 50cm/3,140g, Apgar:8/10/10

Umjetnički dojam: Iako je mala Buba svoj prvi javni nastup odradila tek u skromnom Evinom kostimu, međunarodni je žiri ostao ushićen snagom i rasponom tog mlađahnog glasa, kao i nepogrešivim instinktom + čvrstom odlučnošću da se nakrka direkt s majčine med&mlijeko fontane.
Impresivno i nezaboravno.
Belzebuba ulazi u anale naše osobne historije.

Update: Buba jede, spava i ubrzano raste, što će reći, okupirana je vrlo ozbiljnim i zahtjevnim poslom. Majka se oporavlja, a Otac također dolazi k sebi.

Lentilka se još uvijek nada da je u pitanju uskršnja pečenka. Disa se u znak žalosti odlučila ne brijati punih četrdeset dana. Jedino je crna pahuljica Čeče, onjušivši novorođenče, odmah shvatila da se samozvanka ne vraća odakle je došla te da su nastupila Nova Vremena u kojima će pametne felino glave i dalje vladati svijetom – ukoliko ostvare strateška savezništva.

Dobro nam došla, Belzebubo!


Post je objavljen 19.03.2006. u 00:15 sati.