Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijeckespike

Marketing

Muhte, a ne muKte!!! Asocijacija: kasino

Dobro, bio sam napokon, nakon duže stanke u Točki, nije baš da sam čuo previše bendova, al ovi koji su svirali Maidene su mi jedini nešto valjali! Onaj ...borger je katastrofa i u orginalu i u "imitaciji" ovog benda koji ih je svirao!? ZAPRAVO, njima je bubljar dosta dobro svirao (lupao), ali možda mi se samo učinilo! Između ostalog vidio sam nabolesniju pogu (ako se to može nazvat tako!?) do sada, a vidio sam ih stvarno puno! Dva tipa su se cijelo vrijeme mlatila šakama po glavi (sami sebe i jedan drugog) i bacali se na pod i šutali, ali glavno da su se stalno smijali, a dobro, šta sad ima i takvih!?

Moram napomenuti da sam ponovno razgovarao sa, sada već jednom od najpoznatijih riječkih manekenki Stefi i to o sve većem problemu alternativizma (ako ta riječ uopće postoji) u svijetu. Razgovor je bio veoma ugodan, ali osjećalo se da joj fale 2/3 mozga (naravno Iva i Žuža) tako da je bila taman na mojoj relativno zabijenoj razini. Kako obožavam spominjat osobe koje ne vole bit spomenute na mom blogu! Ha!

Grupa "Gljiva" još uvijek djeluje iako se nikada nije sastala u cijelosti i održala audiciju za go-go plesačice tako da ima još mjesta i za Vas! Prva turneja zvati će se "Bordel na otvorenome".Prvi nastup ISPRED Točke, nakon toga i ispred Palacha, a nastavak uglavnom ISPRED svih poznatijih kafića i noćnih klubova u Rijeci i široj okolici. Djevice od 17-19 prijavite se u komentarima, naravno uz pristanak roditelja! Zarada zajamčena, zdravstveno osiguranje i penzija također! Haha, hahaha, ha!

P.s. Kovač daj nabavi one slike od Psychosoad ako se ja dobro sjećam da nas je to ona slikala!?

P.s.2. Ovo je najduži post koji sam ikada napisao, a kad malo bolje pogledam, ZAPRAVO je kratak!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 18.03.2006. u 22:24 sati.