Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/griffith

Marketing

-Final Fantasy VII- forever

Prisiljen sam pisati o najboljoj rpg igri izašloj na igrače konzoe još davne '97, ja sam je igrao '98....
zašto najbolje pitate me, ha pa priča je bitna, priča je sve, grafika igra malu ulogu ako je priča dobra!!
to mladi igrači današnjice ili new generation neće nikada shvatiti... ne znam di ovaj Squall spada dolje, da se razumijemo FF serijal je najpopularniji, VII-XI rulaju i to nitkoi nemože osporiti! FF VIII kojeg kolega preferira je odlična igra, odlična je da ju odigrate jednom do kraja, i možda koji put još počnete koji put igrati al nikad ju nebute odigrali opet do kraja, tako je napravljena dok njezin prethodnik s puno lošijom grafikom igiv je u potpunosti i svaki put otkrit ćete nešto novo!!!! davno sam napisao puno članaka, i prohoda za tu igru, i pitate me zašto sam se sad sjetio o tome pričati, zato jer to nikad nije prestalo živjeti u meni, to je dio mene (ff svijet), sigurno ste gledali Final Fantasy :spirits within.. Grafičku revoluciju u filmovima!
pa prošle godine je došao FF VII: advent children, koji stavlja svoju radnju 2 godine nakon igre... kakr moj subjektivan dojam je drukčiji jer je prošlo puno vremena od igre do filma pa sam krajeve, odnosno priču poslije filma drukčije zamišljao i sve to stoji haha ipak se nije sve promjenilo toliko, no da ne duljim želio sam samo reći da bezveze tražeći po netu, naišao sam na FFVII last order, nacrtan rukom, u prekrasnom 3D anime, i toliko sam bio sretan da sam moram nešto staviti na blog da se zna, zahvaljujem makoWolfheartu koji mi je omogučio sjajan AMV danas i otvorio oči da last order nije igra za psp ili gamecube kak sam ja zabrijao prije... nego prava anima od square-enixa o zacku,cloudu u sephiothu, znači sam dio priče iz igre, koja nije pokazana, neg je sam ispričana i to na djelove, tko je bio sretnik i uporan taj je znao priču i u igri hahah al sad ju možete i vidjeti kao animu!!TKO BI REKAO! I TAKO MOM ODUŠEVLJENJU NEMA KRAJA!!!!



evo kak je to makoWolfherat ukomponirao,i nabrijao mene, pa ako se slučajno nadje koji FFF ovdje sigurno će uživati i znati cijeniti!!! preporučam mu da si skine LO! napokon možemo vidjeti zacka na djelu haha :))) iako je kraj tužan, jer s drukčijim krajem nebi bilo igre! dsa se razumijemo nije igra, sam ubij i spasi svijet, ovo je prejebena igra jer se toliko uživite u nju, zna prodjeti do ljudskih emocija, ljubavni trokut, smrt, briga, i još puno elemenata koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnima!!!!
ni danas nakon tolik vremena, svi žele remake!!! al to je druga priča!! ;)


Post je objavljen 18.03.2006. u 22:27 sati.