Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

"Neka te odvede"

Igra je pri kraju
samo potez ili dva
par nevaznih figura
kralj i kraljica

Ispred mene ponor
nazad vise ne mogu
i nebo je bez zvijezda
cijelu godinu

Sad maske skinimo
da svi vidimo
u ovoj igri
'ko je 'ko

I Boze daj neka te odvede
miljama od mene
neka te zavede i prevari
pa da vidis kako je zaspati na medu
budit se na ledu

dok preko noci svijet se srusio
svijet se srusio

Ispred mene ponor
nazad vise ne mogu
i nebo je bez zvijezda
cijelu godinu

Sad maske skinimo
da svi vidimo
u ovoj igri
'ko je 'ko

Sad maske skinimo
da svi vidimo
u ovoj igri
'ko je 'ko


Ovo mi je jedna od jako dragih pjesma od Toni Cetinskog...najviše zato jer mi neke riječi tako idu a ostale opisuju kako bi da se tako neš dogodi. Točnije mislim na dio koji je podebljan. Htjela bi da ON doživi da ga netko "prevari" i povrijedi pa možda time shvati kako je meni,ali sumnjam.


Image Hosted by ImageShack.us
Izgubila sam vjeru u ovu rečenicu ispod slike:-(

Ima dana kad sam sasvim super i kad uopće ne mislim na njega i jako sam zbog toga sretna...a onda ima dana kad ni sama više nezna šta da radim. Tad bi mu tako rekal da ga VOLIM i kako to ne vidi. Znam da on zna da sam ja zaljubljena u njega i da mi se sviđa, a gore je to što znam i da njemu nije svejedno prema meni,ali...nije mi jasno njegovo ponašanje. Zašto me nanovo svaki put povrijedi. Zašto mi prilazi kad zna da me njegova prisutnos boli, da me njegov osmjeh lomi, a svaki poljubac me drugi dan sve više i više u srce peče. Zašto je nekad tako drag i dobar, a kad je s društvom ponaša se kao konj. Nek mi na to pitanje odgovore dečki? Zašto se tako ponašate...zašto kad dođete do lijepih trenutaka nemožete se opustiti nego se povlačite? Zar vas je strah da se zaljubite ili?
Neznam stvarno više šta da radim. Drugima dajem tako lijepe savjete, a sama ih nikako nemogu upotrijebiti. Tako mi je lakše slušati druge ljude i njihove probleme nego ih zamarati mojim brigama. Obožavam druge slušat i pomagati im...a sebi nikako nemogu. Danas mi je brat rekao da moram shvatiti da sam zaljubljena, ali da nemam šanse nikad više kod NJEGA! Zašto me brat ne razumije, a ima curu i prvi put je tako jako zaljubljen. Još mu je cura iz drugog grada i viđaju se rijetko,ali se čuju svaki dan preko telefona...i on je sretan. Ja sam jako sretna zbog njega, ali žalosna sam što me on ne razumije i što ne mogu s njim pričat o tome kako se osječam nego s frendicama jedino to mogu. Tako bi htjela da me on može poslušati i razumjeti,ali nemože. Još su moj brat i ON najboli prijatelji,pa je to možda razlog. Neznam stvarno ljudi šta da radim...Toliko sam mu puta htjela reći šta stvarno osjećam i da ovo nije prolazna faza (jer me već dvije godine to drži),ali isto tako bi htjela radije da sve to završi. Htjela bi da ga moje srce pusti i da krenem dalje,a opet neznam kako. Neki mi kažu da ga samo zaboravim,ali kako to napraviti? Šta ima neka caka, šta se nešto popije ili napravi da se netko zaboravi? Ako da molim vas recite mi i ja ću to odmah napraviti jer ovako više nemogu, a i ne želim.



Post je objavljen 17.03.2006. u 21:54 sati.