Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

U iščekivanju prve laste (makar jedna ko nijedna)

Hrvatska je podjelila milijon i nešto džavljanstava državljanima trećih država...
Kak je Gotovina mogao izraziti sućut obitelji svog haškog suborca...
Cjepiti ptice ili ne...
Palestnici i Izraelci se opet raznose (kaje to uopće vijest nakon 50 godina konstantnog ponavljanja?)...
I zaboli me hoće li biti cenzure na blogu ili ne... Napravit ćemo koloniju u ilegali...

Bmk. Moj život i moji problemi mi oduzimaju dovoljno i snage i vremena da mi se trenutno uopće ne da zamarati sa socijalno-politićkim pitanjima bilo koje važnosti. Danas me vesele toliko nevažne stvari da ih čak ne mogu nazvati minornima.
Kad će neki dobar party? Zadnji dobar više ni ne pamtim. Možda JQ bude skoro. Proći će proljeće prije nego kaj skužim. Jutros sam stvarno bila uvjerena da počinje. Na benzinskoj svi nasmiješeni, vulkanizeri susjedi veseli, u birtiji svi dobre volje, ja nekak čudno optimistična... Ali, kao što svi znate, jebeni snijeg opet pada.
Kak da slavim rođendan? Da pobjegnem ili da odradim društveno prihvaćenu proceduru i budem u Zg-u? Rađe bih zbrisala. Taman i do slovenije. Ili ne...
Kak se mijenja prokleta pozadina? Ne da mi se pročitati tutore. Rađe ću sjebati cijeli komp isprobavanjem. Ponekad i upali (isprobavanje).
Mogla bih skinuti neš brazilian elektra. Morat ću guglati. Ne znam izvođače. Nedavno sam negdje čula nešto za kaj je netko izjavio da je to brazilian elektro. Tko, kad, gdje... Sad se više i ne sjećam kak je to uopće zvučalo. Ali, nisam valjda u džabe rekla da mi se sviđa.
Zakaj po kvartovskim i nekim drugim birtijama ne radi grijanje?! Uporno i kronično. Već treću zimu za redom. To me fakat živcira. Nije minorno pitanje.
Fokus. Pizdarije.
Haha! Lov na tajkuna! Na naslovnici jednog tjednika Luka Rajič u šircli. Svašta. Ah, da! Rastao se. Bmk. Meni su najjače novine Gioia. Za 18 kuna horoskop i poklon. Imam novčanik, torbu, šal, majcu, kabanicu (koja i nije tak super)... Nije svaki tjedan baš dobar poklon, ali stari je dobio kabanicu za ribičiju, a stara krasne pepita rukavice za vrt.
Hm, spomeneš krevet i divljanje u istoj rečenici i blog postane popularan (makar nije bio o tome). Kak znam da je popularan? Pa po broju komentara! Jer na blog.hr popularnost se mjeri brojem komentara. Možda danas nisam niš trebala ni pisati da ne pokvarim dobar dojam.
A, baš mi je mirisalo na proljeće jutros...


Post je objavljen 16.03.2006. u 11:19 sati.