Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beromoj

Marketing

la femme, muher, girl, frau, curetak???

Image Hosted by ImageShack.us
Evo jedna epizoda o tome kakve su cure ili barem kakve znaju bit. crtica iz osobnog iskustva, točnije - dogodilo se jučer. idemo tako ona i ja u trgovački centar - ona sebi ide kupovat cipele, a ja naravno vozim. to što ja vozim ne smeta mi jer smatram to dijelom veze gdje smo uvijek jedno uz drugo kada tome drugome nešto treba. prihvatio sam to kao kiselu jutarnju kavu (ipak je popijem). nego, da pređem na bitno. gleda ona tako cipele na ženskom odijelu, a ja je pratim. kako nemam što drugo radit, jer je to prodavaonica cipela "only", gledam cipele i ja. probaje tako neke cipele, ja joj pridržavam boršu sa smješkom na licu. međutim svaki put kad proba neku cipelu pogleda mene i očekuje komentar. moj komentar je pokoja riječ, slijeganje ramenima i klimanje glavom u stilu "dobre su ono...". E sad!!!! moja draga je isprobala brat bratu 20 pari cipela (uključeno višekratno probavanje istih). ja se uopće ne ljutim i čudim se samom sebi što nisam popizdio već prije 15 min, nakon što je prošlo već 45. razmišljam o tome kako sam pun kurac tolerantan i dobar... kad mi ona u tom trenu prekine tu moju naivnu misao. "jel se ti nešto ljutiš na mene?"
ja (koji kurac sad...): šta ti je!? zašto?
ona (?): pa cilo vrime šutiš?
ja (jebote već uru vrimena me jebeš s tim šugavim cipelama): ma nije, malo sam umoran, al nema veze ne smeta, samo ti sebi traži (cipele)
ona (??): znam da ti nešto je, reci mi.
ja (ne mogu virovat. odakle sad ovo): ma nije mi ništa, pusti me na miru.
ona (???): znan ja šta ti je. sad kad gledamo nešto za mene onda ti je dosadno i tija bi ić ća, a ja san uvik s tobom kad ti ideš u intersporta i u kladionicu...
ja (ko si ti?, šta? , kako? nevjerica ljuta) (šutim)
ona (ljutito): idemo ća
i tako mi odosmo. ona naravno nije ništa kupila.

ne znam koliko vam je ovo zanimljjivo, ali možda pokazuje nešto više (obavljanje određenih odgovornih funkcija...). sami zaključite. ja neću ulazit dublje i tražit neki širi smisao ko neka p...a. (HA!) . evo za kraj jedan vic (nevezano za ovo gore).

Ulazi žena u trgovinu s dvoje dice. a žena ružnaaaaaaa - nenormalno ružna. ružna ko arafat.
kaže joj prodavač: dobar dan gospođo. jesu li djeca blizanci?
žena odgovori: pa kako blizanci? jedan ima tri, a drugi ima sedam godina.
a kaže njoj prodač: gospođo, ne mogu vjerovat da vas je netko mogao dva put jebat.
Bero kaže: pleska - pozdrav

Post je objavljen 15.03.2006. u 15:14 sati.