Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

Led, tečaj, Mojstrana

Nakon dugog dogovaranja, odgađanja, ponovnih dogovora i svega što ide uz to, stigao je konačno i taj dan. Održao se tečaj penjanja u ledu.
Unatoč tome što je sve skupa prvotno bilo zamišljeno kao marš onih željnih znanja, u pratnji onih koji znanje nude, u prave ledene smjerove, tečaj se odigrao na umjetnom lednom penjalištu, u Mojstrani.
12estorica veličanstvenih se tako, u rano nedjeljno jutro, uputila prema susjednoj nam Sloveniji.
Uz kratku stanku na kavi uz put, malo lokalizirane snježne mećave, ponešto kiše i magle, stigli smo podno vodenih stijena. (naravno voda o kojoj govorim je u krutom agregatnom stanju).
Dereze simo, cepini tamo, šta kome itd. Pod budnim vodstvom Orsata oprema je raspodijeljena. Formirani su navezi, i hopa cupa, ajmo po slapovima.
Ne znam kakva je bila situacija sa muškim osvajačima mojstranskih slapova, ali među ženama je definitivni rekorder bila Tihana sa ispenjanih (ako se ne varam) 5 smjerova.
Mijenjali smo se za opremu i tako su neki od nas imali priliku isprobat vise različitih cepina, a po svemu sudeći, najviše simpatija od (kako kažu znalci) ljepšeg spola, osvijili su Orsatovi, pomalo retro style, cepini.
Abalakov:

Osim napikavanja po ledu imali smo prilike, pod Dukšijevim vodstvom, probat šraubat, čistit šraube, radit Abalakov-o nešto (toliko sam se trudila zapamtiti to ime- ABA-LA-Kov, je naposlijetku upalilo, da sam zaboravila ostatak). Možda trokut? Jel ipak je riječ to nečemu što bi geometrijski trebalo biti istostranični trokut..Uglavnom, i to ću jednom valjda zapamtiti.
Martina je štoviše vrlo uspješno demostrirala usvajanje znanja napravivši i sama jedan primjerak Abalakovog nečeg.
Dan je prošao u dobrom raspoloženju, drugačije naravno u izvrsnom društvu nije moglo biti.

Testing, testing: vid' vraga, pa to čudo fakat drži!!


Priprema za akciju


Orsat vs. Slap


Post je objavljen 13.03.2006. u 14:52 sati.