Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neov

Marketing

Vjerovali ili ne... saznat ćete ime !!! - kritike ne primamo :-)

Evo nas napokon...
Nisam dugo ništa pisala ali...
Upravo sam se vratila sa pregleda i turbo sam zadovoljna jer naš mali NEO (ovo je premijera) raste ko neka gljivica. Ima 22 cm i 300 g (tj. 299 da budemo precizni). Naravno... to je više nego što bi trebao imati i dužine i težine... ma veli ginič da je super. Samo nek on raste... bar se zna da je zdrav. Ma da se ja nadam da se neće valjda roditi sa 5 kg. Iako mi je rekao da ako sve bude ok rodit će se negdje sa 3,5-4 kg. Veli on: nije to preveliko A ja: ?!?!?!?!!!!!! vilica do poda. Možda nije njemu... ali to mora izaći iz mene!!! A budem i to nekak preživila. Bitno da su prestale sve kontrakcije i ostale gluposti. To kaj mene s vremena na vrijeme boli kičma i nije neka katastrofa. Sve dok je Neo zdrav i meni je super.
Inače... jako je nemiran... čak štoviše... saznala sam da je puno nemirniji nego ja to osjećam. Npr... tamo se okrenuo za 180° a da ja uopće nisam osjetila. Veli ginič da je to sasvim OK i da za koja 2-3 tjedna neću više propuštati ni jedan pokret pa da uživam u miru dok još mogu. Slikice nisu baš naj jer više nema vaginalnog pregleda.. pa ono kaj je ulovljeno, ulovljeno je. A i ova mrlja je jednostavno rezultat mog nestrpljenja jer sam morala odma slikati a ne čekati dnevno svijetlo. Ma bitno da se vidi da je on zdrav. Koliko ste sposobni zaključiti iz ovog malog, zadovoljnog, nasmijanog lica.
E da... I baš nije htio tati pokazati pimpača... elegantno se okrenuo i pokazao guzu. :-)))
Ništa... dosta za većeras... već su se svi skupili i moramo ići pogledati kazeticu da vidimo kaj tu ima novoga (barem oni, ja sam već sve vidla).
E da... za sve koje zanima i taj detalj... ja sam 6,5 kg teža ... bilo dobro ili loše... to je činjenica.
Pozdrav svima!!!!

Post je objavljen 20.02.2006. u 10:12 sati.