Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavidaloca

Marketing

.::sad je oblacno::.



Ima onih sitnica u zivotu, na koje se ne obaziremo a koje imaju tu moc da pozitivno utjecu na nasu rutinu..

Lijepa rjec..da, bas to, tako mi zna uljepsati dan i pomislim da sam najsretnija osoba na svijetu, a isto tako se osjecam kad rjeci teku iz mene i vidim iskeren osmijeh i sjaj u ocima..
Cokolada..ponekad je tako zamrzim, jer mi nema kraja, da je i omot jestiv i to bi pojela..al to je nesto..mmm, njam njam..nadam se da se necu nikad toga odreci, i naravno to cini dio moje svakodnevice :)
Jutarnja kava u drustvu...jedan detalj u kojem uzivam - ne uvijek..zasto? cesto se budim oko 2-3 popodne, kad ostatak obavlja rucak ili je vec i to proslo, pa nista od predoziranja kaficom...naravno meni je morning i ja popijem svoj kofi, ali ni to to!!!

...ima tih stvrcica...

Nisam za nista "SUN"moon, odnosi se na nesto bez cega ja ne mogu..sama pomisao da provodim cijelu svoju egzistenciju u tmurnoj dimenziji, u marku, u tami...najezim se istog trenutka, zayebi sve ako nema suncaaa!!!

..hmm, da, malo sam kasno shvatila da mi se zivot vrti oko suncokreta, sad kad je uvenuo :(((..al ovaj tjedan idem po drugi, tralallalalalalalallala...aaaaaa, tralalallalallalala, aaaaa, tralallalalla!!! - da me nocas lopovi pokradu, sutra dan medju 4 zida ne bi mogla bez cvijeta..ukrala bi onaj od cime...cccccccc! ;)

- sunmoon loves flowers -

kiss


Post je objavljen 12.03.2006. u 13:35 sati.