Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/festinalente

Marketing

I feel good...mmm...so good!!! Iliti KONTRAPLAN?!

Za ovo lipo raspoloženje je zaslužan http://orebiclife.blog.hr
Baš su me oduševili,pratim ih već neko vrijeme, imaju zanimljive dvije galerije slika(nadam se da će ih biti još!!!)Znam i koliko im taj blog znači, pa kažem, samo naprijed!! ;) Najviše o životu u Orebiću saznajem od bliskog izvora, moje sestre koja tamo stalno boravi, nešto kao radi a najviše izlazi.

Sinoć sam nešto vrlo zanimljivo gledala na HTV-ovoj emisiji KONTRAPLAN. Glavni akteri emisije su bili Dubravko Merlić, Ruža Tomašić,? Dundović(MUP) i ? Sessa.
Tu sam emisiju gledala u nevjerici, ma zapravo mi je bila smješna! Iako je cilj gospođe Tomašić bio dobronamjeran, svojim nastupom u emisiji nije postigla željeni cilj, da raskrinka (??!) narkodilere na Korčuli. Možda ima prvo iskoristiti svoj položaj kako bi vratila pravdi sunce na lice, ali čitava priča graniči s klevetom, i nema ni zrna uvjerljivosti. Suglasna sam da je potrebna cjelokupna suradnja roditelja, MUP-a i Ministarstva pravosuđa ali to se ne bi smjelo potezati prethodno po medijima.Gospođa zasigurno ne zna kakvu moć ima televizija, pogotovo nacionalna. Pokušala sam se staviti u kožu nekoga tko o Korčuli nema blage veze i shvatila da je emisija dodala negativan prizvuk tom prelijepom otoku. Stvarno sam dobila dojam da se puno toga promijenilo od kada sam zadnji put bila doma. Možete biti mirni jer tamo ima droge nešto manje negoli po ostalim mjestima. U jednoj policijskoj akciji hvatanja dilera koja se odigravala u luci jedan policajac je rekao "Budite sretni što smo na otoku, pobjegli bi oni nama da smo na kontinentu."
Gosti, a pogotovo voditelj su bili nepripremljeni, malo se govorilo o Korčuli, malo o Splitsko-dalmatinskoj županiji (??!!?). Zapravo se pitam kako si HTV može dopustiti prikazivanje tako sramotne emisije?!

Post je objavljen 11.03.2006. u 13:18 sati.