Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

01.

ZNATIŽELJNICI

Na web-stranici "Iskrica" prijavila se pod pseudonimom Mlada domina trećeg rujna dvije tisuće i pete godine. O sebi je navela da živi u Zagrebu, ima 26 godina, da je teška oko 65 kilograma i visoka 170 centimetara, boja očiju da joj je plava, a kose smeđa. Za odgovor o sveukupnoj ocjeni vlastitog izgleda odabrala je jedan od ponuđenih odgovora: Odličan, vježbam svakodnevno! Kao razlog zašto se uključila među više od sto tisuća registriranih pristupnika stranici navela je znatiželju.

Koristeći već ponuđene odgovore navela je o sebi da ima srednje dugu ravnu kosu, da radi u obrazovanju, puši, a na pitanje "Misliš li možeš nekoga upoznati preko iskrice?" odlučila se za odgovor "Dopisivanje je vrhunac druženja za mene".

U drugom dijelu profila koji se popunjava slobodnim odgovorima, na pitanje "Opiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?" navela je "Želim upoznati izdržljive muškarce koji su spremni pokoravati se mojim zahtjevima on line". Nadalje: "Kada bi mogla izaći sa bilo kime, tko bi to bio?" Česti odgovori na to pitanje su Brad Pitt, John Lennon, Robin Hood, poznati likovi showbissinesa, poznate ličnosti, žive ili mrtve, ili imaginirani junaci, ali ona je odabrala drugačiji pristup: "Onaj tko je spreman na barem 25 udaraca remenom po guzi i sate obožavanje mojih nogu". "Koji bi bio savršeni scenarij za prvi izlazak sa nekom osobom?" - "On na koljenima preda mnom." - "Što je za tebe sexy? Što je za tebe sexy na tvom partneru?" - "Strah i suze u očima." - Na posljednje pitanje "Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?" odgovorila je "Uvjet da nekome uopće odgovorim je maštoviti prvi post i strahopoštovanje prema meni".

Profilu je priložila i tri fotografije:



On se prijavio na "Iskricu" otprilike mjeseca dana ranije. Odabrao je pseudonim, ili kako su članovi "Iskrice" nazivali nick - Pauk. I on se izjasnio da je iz Zagreba ili zagrebačke županije. Rekao je da ima 53 godina, da je heteroseksualan, ima oko 85 kila i 180 centimetara, boja očiju mu je smeđa, a kose sijeda. Svoj izgled je opisao kao proporcionalan, a razlog uključivanja bila mu je također znatiželja.


Post je objavljen 30.12.2008. u 03:17 sati.