Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavidaloca

Marketing

kaza mija...ma jes!!!

..evo samo jedna, da vidite kako smo bile svjetske i sa tus kabinom :))) klick!!!

Tjedan dana nemira, uzivanja, mamina kuhinja :), festanja...ma toliko toga..sad - bolesna, oh yeah!!!
Nakon 2 jebena mjeseca vratila sam se i ja doma, e da..vodila cimu sa sobom, sve za 10...zamislite 8 ludih zena, piju, pjevaju, plesu...muski rod pita "Sta vi to festate???" prvi odgovor je opci smijeh, a onda sprdnje na novotrudne mame, vjencanja...kao da treba razlog za ludiranje...sve u pravom stimungu, hocu jossss!!! Palo je oko 200 slika tu noc, ali to stize za nekih 10ak dana...e kad se vidim, ajme majko!!!! :)
Zadnji dan, kaze madre da izgledamo kao iz rata cima i ja..e pa to se potvrdilo nasim povratkom u bella Venezia, viroza, pije se caj nakon silnog alkohola, medicu za ubiti bakterije...visimo na juhama,..jedino pozitivno: da nas je strefilo nakon predobrog vikenda!!!



Karneval je jos jednom dosao kao ispusni ventil nakon tih faking ispita, nije da sam se nesto ubila od ucenja ali opci stres i konstanto hamletsko pitanje "idem ili ne idem???" utjecali su na moj zivcani sistem...dakle, zivijele maskare i cijeli taj karnevalski duh...i fritule, jeste li i vi karnevalski ljudi ili vas to uopce ne tangira???

Nemam vise papirnatih, niti onu veliku rolu..idem cimu stekat marmice i vodim je u kuzinu na dec...caja naravno!!! Ako je to mozda pticija...?



Kljucajte vitamine!!!

- virozna sunmoon -


Post je objavljen 09.03.2006. u 18:19 sati.