Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

04.03.06. (opet se moram zajebavati s veličinom slova, isprike jer nama komentara iskopiranih, nije da ih je bilo puno, ali i ovo mi je too much)

Toliko dugo se nisam logirala da sam se tek iz četvrotog pokušaja sjetila passworda.

Dobila sam tjedni numerološki report u kojem je pisalo da će petak (jučer) biti značajan, tj. da ću imati priliku ful promijeniti život. I, nevjerojatno, došla mi neka klijentica, zašprehale se mi i žena mi na kraju veli da ak ću ikad mijenjati posao da se prvo javim njoj. Dat će mi duplo veću plaću nego kaj imam tu di jesam. Hm, ako u roku mjesec, dva ne dobije neku bolesnu povišicu, bježim... Nije mi tu tak loše. Efektivnog posla imam kojih sat vremena dnevno, pa mi ostane sasvim dovoljno sati za moj online život. Tamo bih vjerojatno morala zasukati rukave. A, tu imam i auto... Zakaj nikad sve ne može biti crno ili bijelo? Za svaku jebenu odluku trebam popis sa plusevima i minusima ili moram okretati karte ili nabaciti neku numerološku analizu da vidim kaj mi je raditi. Svaki put kad sam odlučivala po nekoj svojoj intuiciji ili odabrala ono kaj mi se činilo kao razum potez, najebala sam.

Uglavnom, počela mi je korizma. Ha, ha koji paradoks! Tarot i crkva. Nisam vjernik, ali mislim da tih 40 dana dobro dođe da si očistim organizam od svih otrova koje inače mećem u sebe. Tak da sam sad gladna, čista i trijezna. Ostale su mi jedino cigarete i kava. Ah, da i ona: nedjelja ne poznaje korizmu. Veselim se sutrašnjem danu da je to čudo jedno.

Palo mi neš na pamet... Blog se zove intriga jer planiram u neko dogledno vrijeme iobjavljivati po zagonetku, dvije. Imam neke ideje, ali na engleskom mi sinu. Kad počnem razmišljati enigmatski na hrvatskom, bit će. Poznavajući sebe, to bit će, će biti ne tako skoro.


Post je objavljen 08.03.2006. u 09:23 sati.