Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

ou sani dej.ou sani deeej.:)

kad ne znate što bi napisali u jako bitnom planu za maturu, s kojim vas profesorica doslovce maltretira od kad je počela ova zadnja faza do kraja, e pa onda ako ste jako kreativni izmislite neke nove strukovne izraze ala " radno organizacijska shema ljudi u putničkim agencijama " ili još bolje " slikovni prikaz osoblja u putničkim agencijama na grafikonu" (?). :)) ne..dakako da ni jedan od pojmova nije u uporabi već je to moje slengovsko izražavanje svih onih izraza koje bi trebala upotrjebiti ali kako nemam knjigu iz nekih eto medicinskih razloga / bolna križa / onda si tu sama izmišljam strukovne izraze.
da nisam u stisci bilo bi jako zabavno provesti popodne razmišljajući o tome ... :))
i usprkos mom jučerašnjem psovanju i živčanjenju pred ekranom kada sam svim trudom i malim znanjem slovenskog jezika nekako pokušavala ispuniti prijavo ili se vpisat na univerzo v ljubljani ( grrr )..nisam uspijela. zaustavilo me krivo ispisivanje oblika datuma, kojim se koristi i lijeva i desna zemljina polutka. valjda osim slovenije :) već sam mislila danas preko ajsikjua nać slovenca i dat mu da to ispuni umjesto mene al se u avtoškoli našla sandra koja mi je ljubazno sama se ponudila uštedit živaca i sama mi ispunila. i dala sve potrebne informacije....i tako. pa di se upadne se upadne. novinarstvo je in d frst plan a jezici u drugom. hajdemo da vidimo.
i btw. da. pala jebenu glupu teoriju. suha pitanje riješila za 5minuta jer sam isti takav riješavala sat vremena prije ispita...i onda prvo raskršće. super znam. drugo..super znam...treće...super znam..četvrto: blokada. i onda sam ostalih 40 minuta igrala eci peci pec sa odgovorima i blejila u pitanje: kako biste postupili u ovoj situaciji?. tip do mene je polagao za kamion. i nije mi jasno zašto je cijelo vrijeme prepisivao od mene. stari red do mene od 73 godine je čitao i riješavao pitanja sa povećalom.
eci peci pec je krivo odlučio. nakon saznanja da sam sve točno rješila osim tog JEDNOG JEDINOG raskrižja...bila sam oficielno ( sleng struke ) bijesna. prvi se mačići bacaju u vodu. jea rajt. zapravo sam bila utješnija kada mi je neka cura rekla da je ona već 6 puta tamo. jebote!
al me moj novostečeni frend od 50godina sa starkama u kožnjaku, koji inače vozi šlepere, jako uveselio. hahah. vodio me na kafu da mi kaže kako je za neke jeftine pare nabavio laptop za 6ooeura ( ako je tko inčrested .... ) i ako imam koju slobodnu susjedu za njeGa.
hoha on d fOuN. red hair napast kojoj sam isfurala u subotu pravu romantičnu atmosferu koju nije znala cijenit..heheh. a valjda joj je gest što sam išla s njom van jer nije mogla u petak bila jako dovoljna:)) a herri da znaš da onaj tvoj redBuLL va petak me dokrajČIL:) veeeseeeloo.. a subota je valjda pak bila prvi put kada sam zamrzila pitanje " što ćeš popit" :)) ne bi se reklo al da.a onda u jugiću janini halucinogeni odgovori na pitanja sama sa sobom ( a mislila da s nekim priča ):: " da da..u utorak ću" :P !" kul si jel?" hehehe. da da. sve 5. i da ima da skupljaš pare fur exit this suMmer. no me interesa. ne jedi i ne pij ko prvo. ne kupuj vino nego pi vode. i da vidiš kako se može ušedit. i posao ne zaboravi. u banci buahaha.
* jede kikirki*
stara i dalje proživljava šok od saznanja da ne želim studirat engleski kojeg učim od kad sam naučila slova, već da bi uzela švedski ili francuski. srećom da i dalje mora mirovat. :) šta će mi engleski...oke. da. ajde bilo bi red da imam neki certifikat / mrzim tu riječ / da really znam engleski al jebat ga. ne da mi se i dalje tupit po engleskom. i ne pitajte zašto švedski. dont gou der:)
* radi sve samo da ne mora pisat plan koji nema di ni isprintat jer nema i dalje printera pa kombinira kamo to obavit ujutro u 6.oo*
i kad će taj blesavi sajnFeLd? lipo da su se sjetili neke dobre serije ponavljat...
i hvala narodnom radiju što se u svim busevima uistinu trudi da cijelo pučanstvo nauči lirikse pjesme predstavnice na eurosongu. svi su valjda na blogovima spomenuli tu riječ da mi se kaki na nju :)
* nova riječ: strukturacija poslovanja poslovnih jedinica*
evo nine inch nailsa na plejeru.

...you make me hard when i'm all soft inside
I see the truth when i'm all stupid-eyed
the arrow goes straight through my heart
without you everything just falls apart...

a idem. idem. vrijeme odmiče a naslov plana i dalje me gleda pun ničega sa ekrana. papaĐorno :)

Post je objavljen 07.03.2006. u 17:59 sati.