Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2honeys

Marketing

... BEZ CILJA ...

Vrijeme je za novi post.
U subotu je Roberta trebala slaviti rođendan, ali pošto je brižna bila bubana, nije. Trebale smo ići đir do Qupole na cugu. Tu sam subotu provela cijeli dan doma u pidžami i na kompjuteru. Nije mi se dalo nigdje ići, sva sam bila neka u komi.
Image Hosted by ImageShack.us
U nedjelju sam bila na plesu. Kad sam došla doma, bila sam umorna za riknut. Zaspala sam u roku od sekunde... Da, nisam vam rekla kako je bilo na svadbi. Bilo je tapia. Ništa posebno. Već u 1:30 smo morali biti doma kod ovih, a tek smo u 5 išli u crkvu. Riknuli smo tamo. Poslije smo išli đir po gradu i okolici pa u Bukaletu. Tamo je bilo dobro. Plesala sam
sa sekom, čak i sa starim. A bilo je ok... Uf... bio je jedna komad tamo. Lik je bio predivan.. jao...
U ponedjeljak smo pisali poduzetništvo, i naravno, isfurala sam šalabahter iz cjele cjeline. I ova kuja iz poduzetništva mi je je lijepo vidjela jer sam ja DRVO zaboravila da mi je ispod pernice, a morala sam maknut pernicu. E ma sam budala... Ali mi na svu sreću nije dala jeda ( bar se nadam )
Ah, da se pohvalim... danas nam je ova iz matiša donijela kontrolne koje smo pisali prošli utorak. Čisto sam mislila da ću dobit 1, ali ne, ne... Petra je dobila 3. naravno, Teutionom zaslugom. Svaki dan sam visila kod nje na instrukcijama. Napokon pozitivna ocjena iz kontrolne.
Danas smo imali dva sata slobodno, pa smo Nikol, Teuta i ja otišle do Ladidade. A bilo je ok!
Image Hosted by ImageShack.us
I tako... u subotu idem Roberti na rođendan, ako opet ne hude bolesna. Mogle bi čak i do Uljanika. Čula sam da se ponovo otvorio ( mislimo ono nakon matineje ). A ne znam, ćemo vidjet di ćemo.
Ma, nemam više šta za reći... ae, ljudi uživajte... PUSA


Post je objavljen 07.03.2006. u 17:29 sati.