Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/blondeandlegal

Marketing

DOBILA SAM....

Zabranu ulaska u kuhinju :)) jer naravno, kao i sve ostale "4P" jaaako doboro znam kuhati :)

dosao je dan kad su i mene zamolili napraviti nesto jednostavno - staviti rižu na kuhanje. što sam i napravila. Samo što postoji jedno ALI... totalno sam zaboravila na tu rižu. Vratila sam se za sat, sat i pol, a kad tamo - riža vise nije kuhana vec dobro prepečena :)) jer naravno, morala sam staviti na naj jaču vatru, da bi ubrzala proces "kuhanja".
Ja naravno u panici, jedva sam odribala lonac ali smrad se osjetio još nekoliko dana, iako sam kao prava domacica otvorila sve prozore da se provjetri i trčkarala okolo sa krpom u ruci (i vikala: "iš, iš") nebi li kojim slučajem dim brže otjerala. Izgleda da neuspješno :)
Pošto su me tako ljepo zamolili da skuham tu rižu, ja nisam odustala, vec sam stavila drugu na kuhanje. Samo što ovaj put je bila sirova, jer sam ju od straha maknula s vatre ranije :)))

eto, takve su moje kulinarne sposobnosti. vec vidim kako se moj buduci muž veseli ručkovima i večericama :)


- 16:48 - Komentari (4) - Isprintaj - #
-jel to grupica 4P žive skupa kao cimerice..... hm, to bi bilo ko neki scenario iz nekog playboy pictorial-a ;)))))
( showdown2000 28.02.2006. 08:32)

-sve znam, sve hoću, sve mogu, ali kuhinju MRZIM!!!! riža? totalna drama... :)) (zara 28.02.2006. 15:00)

-Čuo sam da je teško dobro skuhati rižu pa ne brini. Uostalom bogato se udaj pa neka ti drugi kuhaju, a ti se bezobrazno udebljaj. (abdomen 03.03.2006. 08:38)

-haha.. nece ici :) sposobna sam da si sama zaradim koliko mi treba i netreba ;) pa u tome je i stvar, sto sam navikla da mi kuhaju ove koje rade po doma... zato i neznam nis napraviti, pa cak ni rizu :)) (llegally blonde 03.03.2006. 10:52)


Post je objavljen 27.02.2006. u 16:55 sati.