Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

¤i wish i was a neutron bomb, for once i could go off ¤

Don't see some men as 1/2 empty
See them 1/2 full of shit
Thinking that we're all but slaves
There's ain't gonna be

poenglizirano se danas osjećam. osim čaja u 5, družim se sa vrećicama čaja nonstop.
mislim da je želudac jane j. danas uveo zabranu uvoza kawe ili čak neke teže hrane, stoga danas je na meniju bio komadić mesa za prehranit mrava. i komad kruha.
razlog je veoma praktičan i jednostavan: oduvijek sam se divila ruskom običaju kada gost u kući domaćina moar piti sve dok njegov domaćin pije. u protekla dva dana ja sam u svačijoj prisutnosti bila gost :)
Gonna save you fucker,....not gonna lose you
Feeling cocky and strong,.. can't let you go,...
Too important to me

tako da je meni zna se, nedjelja antipaticus, uvijek ta koja ispašta u obliku da ja ispaštam.
sjedim doma i blejim u televiziju i sa starom se moram divit veljku barbieriju koji je danas govorio o spizi starog splita. prizore hrane nisam ni odgledala. osjećala sam se ko kokica koja gleda kako se pile peče na nečemu tamo. stari je i štrudle sam napravio al sorry papa...njente od mojih kritika jel jestivo il ne. a ti si ionako kuhar pa znamo da je!
dala sam se u akciju: maraton učenja reda radi. al je on prekinut iz objašnjivih razloga. zaspala sam na fotelji i onda se samo sjećam da sam se u polusnu odgegala do sobe. i tamo nastavila spavajući maraton.
vjerojatno će mi se ljenčarenje danas sutra obit u glavu pri okretanju mog broja 13 u imeniku i tupog gledanja u nastavnog profesora dok mi ko u slowmotionu spizdi elegantan potez rukom u obliku broja 1.
prije nego je počeo 4ti razred bila sam puna entuzijazma da što bolje prođem ovaj zadnji mukotrpni, ali sad kad gledam kako i koliko se trudim oko svega: užas. imam grižnju savjest ali i grižnju lijenost da ne napravim apsolutno ništa. učila bi a ne da mi se. paradox obrazovanja.
čula sam se sa pp-om. baka od peggy je nonstop moletirala na telefon o nekim miševima. (?)
jučer smo obje doživjeli produhovljenje na terasi na nekom ala domjenku di je cuga bila free, a nas dvije glodarke smo prvo atakirale pinu coladu a onda vino. da bi nam neki tipo po imenu đerri svirao glazbene želje na gitari.i reko hohi sve lipe riječi. hehe.. čovjek je bio krajnje zanimljiv. kada ti netko tko te zna 10minuta pročita ko knjigu i kaže ono što ti sam sebi ne kažeš ni na papiru..nekako ostavi dojam na tebe.
What are you running from?
Taking pills to get along
Creating walls to call your own
So no one catches you? drifting off and
Doing all the things that we all do

in d mudu za boemiziranje uz bocu vina na kontu po kiši, i nakon previše i predosta pametnih filozofija, sa dragim djevojkama smo se uputile do bOoke, gdje je ostatak večeri kvalitetno proveden uz onaj ruski običaj:) i da. u zadnje vrijeme nema onako dužeg i pametnog posta jer ne stignem njente:) malo sam overbooked... ;) prošli tjedan sam 3puta išla radit liječnički za vozački i tek sam iz treće ga napokon i obavila. mislim. neke stvari se samo meni mogu desit :)
nije uokvireno ali vrijedi jednako toliko:: hvala našem taximenu! * čiirS*
i moram se osvrnut na moje blogokomentatore koji su u doljnjem postu imali pametne izjave. i moram reć da se slažem u većini. osim onog da smrdim. to ne prihvaćam. :)
idem probat jest nutelle. ou maj. hoću li moći? ;))
ajde pozdrav pIpL!

Post je objavljen 19.02.2006. u 21:18 sati.