Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2cool4rules

Marketing

Oproštajna!

evo mene, nisam pisala već oho-ho... Ugl. još sam sa Alenom i super mi je s njim iako su neke osobe ljubomorne pa mal seru o meni al ajd dobro, kad nemaju svoj život nek se zabavljaju tuđima! Glavno da Alena te priče ne jebu previše jer i kak sam rekla, to su samo priče nekih glupača! Sutra je oproštajna, dragi mi ide u vojsku 27.02, al sva sreća bit će u Osijeku pa ćemo se moć često viđat iako ne znam kak ću da ga ne vidim 2 tjedna (do prisege) jer se ovak viđamo skoro svaki dan i kontam da će mi bit strašno kad ode, al jebi ga, mora! U 8 dolazi po mene i idemo do grada i jedva čekam da ga vidim iako smo se danas već vidjeli, al kad mi je tak neki dobar... mogla bi bit 24 h dnevno s njim i ne bi mi dopizdio! Ugl. dosta o Alenu...
Shine je danas imala natjecanje iz lidrana al nije prošla dalje :-(( pjesma je bila odlična i nadam se da će ju objavit da i vi pročitate jer stvarno je pjesma 2cool!:-) Ajd ljudovi moram se ić spremat i pišem opet kad bude nešt zanimljivo i stavit ću slike sa Svenovog rođendana koji je bio još u 1 mj al kad nisam pisala, a to ću stavit kad budem imala vremena!
P.S. nisam vam rekla da mi je dao da vozim auto i to se sam ponudio! Dobro sam vozila s tim da je auto star skoro koliko i ja al još uvijek ide, nabrijan je!;-)
Image Hosted by ImageShack.us
*PUSA*

Post je objavljen 17.02.2006. u 18:22 sati.