Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

d historikal događaj koji je obilježio hladni rat sa bivšim susjedima.
teta je išla u osnovnu školu sa gospodinom. gospođu nije znala.
sreli smo se svi skupa onako seoski u našem vrtu jedne prohladne ljetne večeri...
dolaze susjed i žena mu. teta se sva ozarena diže, pozdravlja čovjeka s kojim je išla u osnovnu, potpuno zanemarujući brižnu mu suprugu sa strane.
svi neš taman umukli. teta se taman odmakla od čovjeka. ozarena lice mu kaže: " a ovo ti je mama zdenko?", pokazujući na sirotu mu ženu do njega. " ne. supruga". muk. mogao si čut zrikavca.
teta više nikad nije srela svog bivšeg osnovnjaka koji je patio od modernog edipovog komplexa. :))

a ja? ja sam se obrukala u skoro pa cijelih 19godina za sva vremena i malo odmogla hrvatskoj promociji u svijetu i pogotovo na mjestima koje možemo kolumbu da zahvalimo.
bilo je to ono vrijeme nakon napada na "twinse" u new yorku. kada su amerikanci onim nekim brodevima stigli u grad. crnci su bila hodajuća atrakcija. i ide tako mlada bluberri gradom i zaustavi je velika grupa tih famoznih amerikanaca, svakakvih tipowa....i pitaju oni nju di je neš *bluberri se ne sjeća*.
i da bi zaokružili konverzaciju, pitaju oni mene : " so..what do croatians think about this bombings on americans ?". da. njih 10 stoji u krug. i sada ide bajna izjava.
" ouuuu!!! we think it s great!! and personly i think it should happen more often!"
ono što je bilo crno postalo je ljubičasto. što je bilo bijelo postalo je crweno. a ono između boja trule višnje. govorim o njihovim licima.
sjedam zadovoljna svojim šprehama u bus. i samo ko lampica::::
" BOMBINGS?! COMINGS?!"


Post je objavljen 14.02.2006. u 21:44 sati.