Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/egzotictaxy

Marketing

Uništena

Već me neko vrijeme puca loša faza. Ne znam povod, razlog, koliko će trajati no recimo da me obgrlila krajem 10. ili početkom 11. mjesec...i još se tegli...tegli.
U zadnje vrijeme sam dosta živčana, depresivna, pesimistična. Zadnjih dana se nakupilo nekoliko stvari koje su me očito podsvjesno morile, situacija doma, u društvu, gibanje i probijanje u pjesničkim vodama...ma svašta...i danas se očito pokazah kao hladna osoba.

Tj. sada sam primila na znanje. Jedna legica mi je poslala u sms-u...ne znam zašto sam ispala negativac, slučajno JA imam problem (a ne ona) pa se nije moglo biti osjećajna osoba...ma ne znam što da kažem. Ona je tako zatvorena osoba i ne voli govoriti o problemima i brigama, nekada bude odrješita i hladna...navikla sam se na to, a danas ja nisam ne znam što izvela pa sam ispala đubre.

Očito se radi samo o tome što ne znam nositi masku. Nisam poput nje, jer ona (citiram) :" brige i probleme ostavi doma a u školi bude vedra"...meni ta njezina vedrina ide iz krajnosti u krajnost, često ispadne kao maska i laž...a opet, čemu se skrivati kada je čovjek od krvi i mesa, da ima osjećaje.

Ne znam...tako sam tužna, žao mi je što sam ispala hladna, a ona je htjela "pomoći" (ako je uopće išta tako bilo)...u strašnoj sam krizi.

"U nevoljama se prijatelj poznaje" mi se ostvarilo danas. Da barem nije nikada.



Post je objavljen 13.02.2006. u 21:31 sati.