Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bballvideos

Marketing

TNT Inside The NBA Documentary - Dražen Petrović

Dražen Petrović je kao što svi znamo najbolji europski igrac koji je ikad zaigrao košarku. O njemu bi se moglo napisati 1000 postova, ali mi smi vec 1 napisali a evo u ovom Vam donosimo TNT-ov dokumentarac. Dokumentarac traje 10 minuta i odlican je, a u njemu o Draženu govore: Aco Petrovic(brat), Biserka Petrovic (majka), Magic Johnson, Kenny Smith, Charles Barkley, Stojko Vrankovic, Danko Cvjetićanin, Chuk Daly i drugi. Obavezno za pogledati ako ste Draženov fan. Video je velik 148 MB i uploadan na FileFront a evo vam upute za download.

1. Prvo kliknete na filefront link postavljen na kraju posta.

2. Kad vam se ucita stranica kliknete veliki natpis Download now!

3. Kad vam se ucita stranica sa vise servera za downlaod izaberete jedan ovih servera: Hosted Files Free Public Servers! ; i kliknete na njega.

4. Zatim vam se u novoj stranici pojavi link koji kliknete i pocne vam download. Ako vam je downlaod prespor koristite download managere kao sto su FlashGet, GetRight, DAP ili Gozilla.


I SAD NAJVAZNIJE: Kad skinete file koji se zove DP.rar promjenite mu ekstenziju iz .rar u .wmv i tako cete moci gledat dokumentarac.
Ako netko ima jos pitanja ili problema nek napise u komentarima i sve cu objasnit. Mozda izgleda komplicirano ali uopce nije.

TNT Inside The NBA Documentary - Dražen Petrović

Drazen petrovic tnt dokumentarac



By Dizaster



Post je objavljen 12.02.2006. u 21:11 sati.