Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thestormlord

Marketing

Moć u meni - Osjećaji iza mene...

...gledao sam kako Elementi izlaze iz mene...
...gledao kako uništavaju... A sada to znam kontrolirati!!!

Otišao sam u potragu za nečim što bi mi moglo podariti kontrolu nad mojim moćima. Nisam to nalazio... Nigdje nije bilo nikoga tko bi me me mogao podučiti. Bio sam izgubljen, potrganih misli, osjećaja. Moć u meni je rasla, a ja ju nisam kontrolirao.
Vratio sam se u svoj mili dom. Roditelji su me ispitivali o mome 72-godišnjem odsutstvu. Nisam im se udostojio odgovoriti.
Međutim, ništa se ne bi dogodilo da nije bilo mog priglupog brata Hakatrija. Upravo sam se spremao ući u svoje odaje, kad se on pojavio, te mi krenuo nabijati na nos svoje novostečeno regenstvo. A ja sam trpio. I trpio...
No, na kraju mi je bilo dosta. I tada se dogodilo, tada sam "prosvijetljen". Shvatio sam, da moju moć, moju snagu, mogu kontrolirati samo ako uništim neke od prepreka u svome životu.
Pošto sam to shvatio, pogledao sam u Hakatrija, ispunjavajući pogled svim negativnim osjećajima koje sam ikada gajio prema njemu. Sva iritacija, ljutnja, pa i mržnja, slile su se iz mene, pretvarajući se u hladnoću, smrzavajući Hakatrija sve do glave.
Počeo sam se manijakalno smijati, strašno ponosan na svoj uspjeh, jer sam prvi put uspio kontrolirano nešto ovakvo izvesti, prvi put sam svojom voljom kontrolirao Elemente... A dodatni bonus je i Hakatri...
"Stariji Brate," rekoh, "zar ti zaista ne možeš šutjeti, zar zaista ne možeš prestati biti tako samodovoljan, pompozan i umišljen?"
Njegov jedini odgovor je bio ustrašeni pogled. Nasmijah se još jednom, ali ovaj puta gorko, zaledih mu i glavu, te ga smrskam u komadiće. Potom sam te komadiće Vatrom pretvorio u pepeo, te ga razasuo, i to po svinjcu koji su sluge održavali.
Napokon sam imao kontrolu, napokon sam imao snagu, napokon ću imati i vlast.... Napokon....


Post je objavljen 11.02.2006. u 01:19 sati.