Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whatdidusay

Marketing

evo novog...

novi post???...nemam nista tako interesantnog pisati. recimo da cete se svi slognuti kada vam kazem da sam juce sa svojim drugaricama provela 4-5 sati gledajuci "sex and the city". pogledale smo cele prve 2 sezone, sve jedna epizoda za drugom. ludo! ali sto je jos ludje nikom nije bilo dosadno. :) na kraju smo se samo malo usedele ali je to bila jedina posledica.
naravno da ni weekend-om ne mogu da spavam vise od 6 sati. legla sam oko 3 am i moja bucna porodica me je naravno probudila na njima svostven nacin. svake subote ista prica "milana, ustaj vise iz tog kreveta ajmo na trening!". jos ajde da mi to kaze mama nego mi se moja skoro 4 godine mladja sestra prodernja na uvce. stvarno nekad mislim da bi ona mogla operu pevati. a da vam ne kazem da se necu smiriti dok ne upise dramu sledece godine u high school. stedeti je od pozorista bi bilo totalno tracenje njenog glumacko/vristackog talenta. hvala bogu pa mi je dao malo mozga u glavi (bas se utrg'o!) tako da sam ipak odlucila ostati kuci. nisam nastavila da spavam i jos uvek se oporavljam od "zujanja" u glavi, i dalje mi odzvanja njen glas. odlucila sam da pogledam taj film sto su mi ostavili.
"crash"...da li ste se ikad osetii posramljeno sto ste ljudsko bice??? ako pogledate ovaj ili neki drug movie ove tematike (npr. "american history x", ne dajte da vas naslov zavara) osecacete se isto ko i ja...dodje mi usima da se pokrijem jer me biologija svrstava u ljudska bica. mozda bih to mogla i sa druge tacke gledati...ja nisam rasista, nikad bila a necu ni biti. mozda treba da se sramote ti ljudi koji sebe mogu prepoznati u ta dva filma...nisam neki filozof...pa..da budem jasna "racism sucks!".
brisem sada...malo bih da citam dok mi se cela ekipa ne vrati sa treninga a onda su svi nervozni i gladni (ipak se ne moze covek lako osloboditi tih vojvodjanskih obicaja :)
pusa

Post je objavljen 04.02.2006. u 22:46 sati.