Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/s1s3

Marketing

bulaznim

joj, kako dugo nisam nešto pisala na kompu, a da bi bilo dulje, ili da nije neko jaukanje vezano za faks. skoro pa sam zaboravila brzo tipkati :). totalno sam izgubila vezu s bilo čime vezanom uz blog. kad god idem na net to je vezano za faks. užas, koma, katastrofa.
ali zato sad malo doma uživam uz pravo surfanje, dobru glazbu i mozak na paši (trenutno). sretna sam što ne moram ići svaki dan u zagreb, jer me to putovanje iscrpljuje. jučer sam bila dva puta, ujutro na kolokviju, popodne na demonstraturama. ukupno koja 4 sata (ako ne i više) na putu. koliko se ja žrtvujem za to znanje... stvarno kad gledam ekipu s faksa i kad pričamo, stvarno smo već polako izludjeli. više nismo oni mali brucoši koji se naivno nadaju da sve funkcionira kako treba. sad uviđamo razne rupe, nedostatke i slično što nam otežava život. u prvom redu, najgora stvar je organizaicija, tj. neorganizacija. nešto strašno. a i taj zagreb mi stvarno nije jasan - vozimo se s1 i ja u tramvaju i onda nam neki tip prigovara što se ne dignemo nekoj ženi, koja ustvari i nije stara i nemoćna i slično (da ne bi bilo zabune, kad vidimo da se nekome treba dignuti, to napravimo). i naravno, mi ispadnemo neodgojena mladež. a kad se nekome starijem i dignemo, onda su tu komentari da on može stajat, da ide samo jednu stanicu i slično. pa hoće se oni već jednom odlučiti?!?
eto da se pohvalim, mi još idemo na aerobic, a kako i ne bi kad nam je instruktor komad i pol. ma dva komada. nešto predivno... hm, zašto takvih tipova nema više? ili ako ih ima, svi su zauzeti. hm, naći će se koji valjda. joj da, pa uskoro je i valentinovo. ja ga ove godine bojkotiram. kao i većina cura iz mojeg društva. možda je problem u tome što je većina solo? uglavnom, već je s1 prije par godina rekla da mrzi valentinovo, pa se još uvijek toga držimo. jednostavno prerazvikan dan. još k tome i sve je iritantno crveno, aaaaaaaa!!! ali zato ubrzo kod nas počinje i fašnik, i opet će cijeli grad malo oživjeti. istina, dva tjedna neću imati gdje parkirati jer će oni zauzeti sva parkirališta, ali never mind. šteta što više nema parnog valjka da nam sviraju na zatvaranju fašnika!!! ali zato smo mi bile na oproštajnom koncertu. ah :(
ajme što mi ide pisanje! rekla sam hrpu stvari, a većina besmislenih. to je dokaz kako mi mozak u zadnje vrijeme radi. hrpa gluposti je unutra. sve van, odmah!!!
eto tako, toliko za sada.
Uživajte, ja hoću ;)

za kraj jedan vic :)))

Skuzio Bosanac da ga zena vara i narucio si detektiva...
Posto nije imao dovoljno para uzme si najjeftinijeg....Kineza..
Nakon par dana dobija pismo....
Most honorable sir:
You leave house. I watch house.
He come to house. I watch.
He and she leave house. I follow.
He and she go in hotel. I climb tree.
I look in window.
He kiss she. She kiss he.
He strip she. She strip he.
He play with she. She play with he.
I play with me.
I fall off tree.
I not see.

No fee,
Chen Lee.


...s3...

Post je objavljen 03.02.2006. u 17:23 sati.