Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Divota

Četvrtak večer. Čudan osijećaj. U glavi proljeće. Cvijetići i lastavice. Iako sam još u iščekivanju rezultata jutrošnjeg ispita iz politike osijećam se nekako olakšano. Kao poslije dobrog provoda na buklu. Bez opterećenja, pritiska... Ne razmišljam više o faksu. Da, imam još jedan ispit u ponedjeljak al mi je profa rekla da imam dva. Možda malo ponovim. Onako, više reda radi, za dušu. Ipak sam ja bubalica, nije mi dovoljna dvica(ajme majko koje riječi)...Ali eto skoro pa riješio prvi semestar...Htio bih samo još onima koji su osporavali mene i moje mogućnosti i otpisali me kad sam bio u gabuli citirati starog lovaša Trumpa:"Onaj tko misli da je moja priča gotova grdno se vara!"
Večeras uživam. Malo ću gledat telku, malo čitat knjigu(iako mislim da neću, jer mi je trenutačno dosta čitanja), mislim da ću malo prošetat po Vonkiju, ulici s najviše kafića u Gradu. "Vidi i budi viđen". Ah, najbolje da izaberem svoje najbolje "belo đez odelo" i proparadiram, pa da sve mace popadaju, hehe... Taman je neka modna revija, pa će sve manekenke biti tamo. Kad bih se koristio riječnikom odnosa s javnošću rekao bih da mi je to ciljna skupina. Malo sutra... Mogu se kladit da će sve gledat kroz prozor na ulicu umjesto na reviju...bolesno...
Sutra je Festa Svetog Vlaha, dan Grada Dubrovnika. Bit će procesija Stradunom s barjacima iz svih župa. Uvijek mi je veselje ić na procesiju. To je ono nešto zbog čega se osijećam građaninom ovog grada. kao da sam sebi dajem priznanje kad pođem na procesiju. Stvarno lijep osijećaj.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 02.02.2006. u 20:50 sati.