Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/joseph123

Marketing

Evo malo o rukometu

Hrvatski su rukometaši poprilično nonšalantno ušli u dvoboj sa Srbijom i Crnom Gorom iako je poraz značio gotovo siguran oproštaj od polufinala. Našim protivnicima dodatnog motiva nije falilo, što se vidjelo na terenu od prve minute. Iako su se već oprostili od Europskog prvenstva, reprezentativci SiCG igrali su motivirano i držali su prednost tijekom čitavog prvog dijela.

Na odmor su momčadi otišle izjednačene (16:16), a kako je susret odmicao naši su rukometaši igrali sve bolje. Razbranio se i Šola koji je do kraja susreta prikupio čak 19 obrana. Sjajan je bio Goran Šprem kojem je izbornik Červar napokon dao pravu minutažu koju je lijevo krilo iskoristilo u potpunosti.

Izvrstan je Šprem bio u obrani, praktički su sve kontre išle preko njega, a upravo je on zaslužan i za stvaranje primjetne prednosti sredinom drugog poluvremena. Šprem je zatresao mrežu dva napada zaredom i odveo Hrvatsku na 26:20. Ukupno je Šprem postigao čak devet pogodaka uz samo jedan promašeni šut.

Odličan je bio i Ivano Balić s osam pogodaka. U jednom trenutku prednost Paklenih narasla je i na sedam pogodaka, no s nešto opuštenijom igrom naših igrači SiCG uspjeli su ublažiti poraz za konačnih 34:30.

Post je objavljen 02.02.2006. u 20:22 sati.