Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/namu

Marketing

Kava u Gavelli

Danas je bio dan za protegnuti noge i razbistriti glavu. Prošetao sam se Gajevom, pa u Ilicu i taman kod Frankopanske skužim da su mi prsti na nogama utrnuli od hladnoće. A, ništa, vrijeme je za pronaći dobro grijanu birtiju...

Frankopan je slastičarna, pa se vjerojatno ne smije pušiti ... Rubelj je pečenjara, smije se pušiti, ali kava baš i nije neka - a, onda Gavella. Prvo sam jedva ušao unutra, no ulovio sam mjesto pred izlogom i zabacio sidro, odlučivši zasjesti makar dok ne pročitam novine. Ali, u Gavelli je teško samo sjediti i čitati ... kad se oko vas motaju ljudi koje većinom gledate na ekranima televizora.

A teško je i ne prisluškivati razgovore poznatih i slavnih :)) ... Znam da vas sve interesira, pa ću otkriti što se može ušpijunirati dok pijete kavu u Gaveli:

Ivica Vidović se sprema sa Špirom Guberinom 'onog Godoa' ("Sa'će Božo, svaki čas") - jeste gledali ono Nedjeljom popodne? I. Vidović je danas nešto nervozan i stalno visi na mobitelu.
Slavko Brankov mora zubaru i nimalo nije sretan zbog toga.
Zlatko Vitez sjedi na kraju šanka i tko zna što priča s barmenom.
Goran Grgić je u prolazu (i ne priča puno).
Filip Šovagović je trebao nekoma dati 100 kn i dao ih je - pa je sve ispala dobra zezancija (?).
Gavellini glumci putuju u Viroviticu - iako je danas na rasporedu pretstava "Sinovi umiru prvi" u Čakovcu??? Ne zna se kad dolazi autobus, ali svi čekaju strpljivo i bezbrižno - Sa'će bus, svaki čas.

I tako... a osim svih tih zvijezda teatra, uočio sam i jednu blogersku zvijezdu - g. Kemala Mujčića. Ali, ne onog Kemala Mujčića (pjesnika), nego ovog 'našeg' velecijenjenog bloggera - hodajućeg blogomobilnog Kemu, vrsnog kemoterapeuta.

Nakon par sati i 3 ispijene kave u Gavelli, dođoh doma i sjedoh za komp - no, cijelo vrijeme me mučilo jedno pitanje: Kome je F.Šovagović dao onih 100 kn i zašto? :)) A, šta ćete kad sam zanatiželjan ... A, špijunčina i opsesivni detektiv, kakav već jesam - dao sam si u zadatak pronaći kamo su otišla ta neoporezovana sredstva!

I vjerovali ili ne, odgovor se može pronaći na Webu!!!

Ukucajte u Google "Šovagović 100 kuna", a onda posurfajte po blogovima gore navedenih osoba i zbrojite 2 i 2... Neću vam otkriti tajnu. Jer ova intrigantna drama još nije završena - a krug osumnjičenih se i proširio, pa se čak spekulira i o umješanosti tajkuna Tomića (BMW Tomić&Co), odrećenih gay ili anti-gay udruga (ne znamo još) - a tu je i Gego ... ne znamo tko je Gego ... da nije onaj Hvarski reagge kantautor???

Ja sam prestao s istraživanjem saznavši da iza svega stoji T. Čadež - zloglasni "Blog i Batina" ... a to znači da su i mediji umješani. A kad su mediji - onda su i tajne državne službe???E sad, ako vas sve ovo nije zainteresiralo - blago vama. A ako vas ipak zanima što kolumnist Jutarnjeg lista (T.Čadež) ima sa Šovagovićem - bacite se na Googlanje!!!Post je objavljen 02.02.2006. u 20:23 sati.