Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijama

Marketing

Everybody hurts

Vezano za moj prethodni post, pre nekoliko dana sam počela da jurim izvesnu Belgijanku koja nema tipično belgijsko ime i tipično belgijsko prezime ali je, svejedno, ne mogu naći preko Googlea. U spisku zvanica pronađem jednu Holanđanku koja je u organizaciji radila u, otprilike, isto vreme kao Belgijanka. Sednem, napišem joj mail, zamolim je da mi pomogne i da vidi da li neko tamo u tom Beneluxu zna gde mogu naći subjekt svog interesa. Holanđanka je moj mail prosledila nekome ko ga je prosledio nekom drugom koji ga je pak (o iznenađenja!) prosledio nekom trećem i tako, nakon što je mail obišao celu planetu nekoliko puta, dobijem ja ono ime.prezime@kompanija.com.

Presretna zbog još jednog uspešnog pronalaska, sela sam, protrljala ruke, pljucnula u tastaturu i ... ma, znate već. Napisala sam joj ko, gde, zašto, kako.

Zaista nisam očekivala brz odgovor ali eto, već nakon par sati sam primila mail od ime.prezime@kompanija.com sledeće sadržine:

Draga ta-i-ta,

Zahvaljujem na pozivu da prisustvujem sastanku Alumni mreže organizacije te-i-te. Ipak, kao što ste možda već i čuli, ta organizacija je vrlo jasno pokazala šta misli o meni time što me na izborima tim-i-tim nije izabrala za predsedavajuću i, iz tog razloga, nemam namere da se pojavim i molim da svima kažete kako nisam došla, ne zato što nisam mogla, nego zato što neću .

Srdačno,
Belgijanka


Ja bih zaista razumela da se toliko duri zbog toga što nije izabrana za GenSeka Ujedinjenih nacija pre, ono, 2 dana. Ipak, organizacija u kojoj je radila nisu Ujedinjene nacije a izbori o kojima govori nisu bili juče nego pre punih 15 godina.

Drugim rečima, ženo, get over it. Mislim, stvarno.


Post je objavljen 01.02.2006. u 19:28 sati.